Ana sayfa Dizi Haberleri Güllerin Savaşı dizisinin Arap versiyonu çekildi! Üstelik İstanbul’da!

Güllerin Savaşı dizisinin Arap versiyonu çekildi! Üstelik İstanbul’da!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 2014 yılında yayınlanmaya başlayan ve 2 sezon süren Kanal D’nin Güllerin Savaşı dizisi, unutulmaz televizyon yapımları arasına girmeyi başaran bir dizi oldu. Şimdi bu dizinin Arap uyarlamasının çekildiği öğrenildi!

Başrollerinde Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder’in yer aldıkları Güllerin Savaşı dizisi, Melis Civelek ve Sırma Yanık’ın güçlü senaryolarından çıkan bir diziydi. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın, üstlendiği dram türündeki dizi, izleyenler tarafından çok beğeniliyordu.

Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği dizinin Arap oyuncularla uyarlamasının çekildiğini ilk olarak Sina Koloğlu duyurdu!

TV eleştirmeni ve köşe yazarı Sina Koloğlu, sosyal medya hesabından son dönemde Arap uyarlamaların hız kazandığını belirtti. Koloğlu, Med Yapım ve Ay Yapım’ın, MBC Group ile ortaklığının açıklanmasının ardından gelen bilgilere göre, Sadakatsiz dizisi ile birlikte Güllerin Savaşı dizisinin uyarlamasının çekilip bittiğini, hatta 8,5 ay süren çekimlerin bir kısmının İstanbul’da bir kısmının da Beyrut’ta gerçekleştiğini belirtmekte.

Güllerin Savaşı dizisinin Arap versiyonu çekildi! Üstelik İstanbul'da! 7

Başrollerini Orta Doğu’nun ünlü isimleri Mahmud Nasr, Pamela Eikik ve Stephai Attallah’ın paylaştığı dizinin yönetmenlerinin de iki Türk yönetmen Cevdet Mercan ve Hakan Eren olduğunu açıladı.

Her iki dizinin de 90 bölüm ve 42 dakika olarak planlandığı ifade ediliyor. Sina Koloğlu, dizilerin Türkiye’deki gibi mi oynanacağı sorusunu yönelttiğini ve “Çok katı bir muhafazakarlık yok. Örneğin Saakatsiz dizisi neredeyse bire bir bizde oynadığ şekilde aynı” yanıtını aldığını belirtiyor.

Güllerin Savaşı ve Sadakatsiz dizilerinin Arap uyarlamalarının MBC’nin Mena bölgesindeki en önemli dijital platformu olan Shahid’te yayınlanacağını da not düşmekte Sina Koloğlu…