Ana sayfa Sosyal Medya Ve Sıla Türkoğlu, aylardır tahtı bırakmayan Su Burcu Yazgı Coşkun’u 2. sıraya düşürdü! Üstelik büyük farkla!

Ve Sıla Türkoğlu, aylardır tahtı bırakmayan Su Burcu Yazgı Coşkun’u 2. sıraya düşürdü! Üstelik büyük farkla!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Atv’nin Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterine hayat veren 17 yaşındaki Su Burcu Yazgı Coşkun, son dönemin dikkat çeken ve özellikle genç kuşak arasında çok beğenilen oyuncularının başında geliyor! Zira genç oyuncu, aylardır sosyal medyada en çok konuşulan, en popüler kadın oyuncular listesinde ilk sırayı kimseye bırakmıyordu!

Dizideki partneri Onur Seyit Yaran ile birlikte ‘en popüler kadın-erkek oyuncu’ tablolarında, sosyal medyayı sallayan isimler olarak zirvede yer aldılar. Su Burcu Yazgı Coşkun, en yakın rakibi Özge Yağız, Rabia Soytürk ile listenin ilk sıralarında yer alıyordu uzun zamandır. Ancak yeni dizilerin ekrana gelmesi ile birlikte bu isimler de tablodaki yerlerini kaptırmaya başladılar!

Giderek yükselen ilk isim Sıla Türkoğlu oldu. Yemin ve Emanet gibi iki günlük dizide rol aldıktan sonra, özellikle yurt dışında çok büyük bir hayran kitlesi edinen Sıla Türkoğlu, şu sıralar Kızılcık Şerbeti isimli Show TV dizisiyle ekranlara geliyor. Türkoğlu’nun bu dizide oynayacağının öğrenilmesinin hemen ardından sosyal medyada gözle görülür bir şekilde konuşulmaya başlaması da aynı zamana denk geldi.

Oyuncu, bir kaç haftadır ilk sıralardan giriş yaptığı Adba.tv’nin ‘En Popüler Kadın Oyuncular’ listesinde hızla ilk sırayı almayı başardı! 8-14 Kasım haftasında izleyicilerden gelen ileti sayıları ile belirlenen rakamlara göre Sıla Türkoğlu, aylardır zirveyi kimseye bırakmayan Su Burcu Yazgı Coşkun’un tahtını elinden almanın yanı sıra büyük de fark attı!

Türkoğlu’na gelen ileti sayısı 78 bin 300 iken Coşkun’a gelen ileti sayısı da 43 bin 300 oldu. Listede emin adımlarla ilerleyen bir başka isim ise Afra Saraçoğlu! Geçtiğimiz hafta oyuncuya gelen ileti sayısının 20 bin 700 olduğu görülüyor.

 

Ancak Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisindeki Seyran rolü ile sosyal medyada çok konuşuluyor ve dikkat çekiyor. Oyuncu, sessiz sedasız bir şekilde tabloda üst sıralara çıkmayı başardı bir kaç haftadır! 5. sırada yer alan Saraçoğlu’nun, sonraki haftalarda daha da yükselme şansı yüksek! Zira Duy Beni dizisi biten Rabia Soytürk’ün muhtemelen sosyal medyadaki konuşulurluğu da bir nebze azalacak! Böylelikle Afra Saraçoğlu’nun listede bir adım daha yükselmesi söz konusu!

Show TV’nin Baba dizisindeki rolüyle ekranda olan genç oyunculardan Özge Yağız da 3. sırada. Bakalım gelmekte olan diğer isimler Alina Boz, listeye yeni giren Aslıhan Malbora, Serra Pirinç gibi isimler karşısında nasıl bir duruş sergileyecek?