Ana sayfa Sosyal Medya Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca, Gül Masalı setine ara verilince birlikte bakın nereye gidiyorlar?

Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca, Gül Masalı setine ara verilince birlikte bakın nereye gidiyorlar?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Gül Masalı dizisi yaz döneminin dikkat çeken aşk hikayelerinden birisi oldu. Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisinin iyi bir uyum yakalaması ile birlikte diziye izleyici ilgisi de yüksekti. Son dönemde reytinglerde yaşanan düşüş ile birlikte Gül Masalı dizisi için sıkıntılı bir dönem de başladı.

Tozluyaka dizisinin pazar gününe alınmasının yanı sıra, Eylül ayı ile birlikte pazar akşamları hem Teşkilat hem de Yargı dizileri yakında başlayacak. Bu rekabet ortamından Gül Masalı dizisinin nasıl etkileneceği de merakla bekleniyor. Dizinin hayranları reytinglerin düşüklüğü nedeniyle erken final endişesi içinde bulunuyor.

atv’de 10. bölümü geride kalan Gül Masalı dizisinin başrol oyuncuları, setten arta kalan zamanda at birlikte vakit geçirmeyi seviyor. At binmeye giden ikilinin görüntüleri de Dizi TV isimli programda yayınlandı.

Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca, Gül Masalı setine ara verilince birlikte bakın nereye gidiyorlar? 8

Gülper Özdemir, at binmeyi sevdiklerini belirtirken, Erdem Kaynarca ise, “Burada boş vakitlerimizde gelip harika vakit geçirme alanı oluyor bizim için” ifadesini kullandı.

Atlarla yakından ilgilenen ikilinin görüntüleri de bir hayli sempatikti. Erdem Kaynarca, “Hiçbir canlıyla bu kadar karşılıklı duygu alışverişi yaptığımı hissetmemiştim. Bir de baktığımda insandan başka beraber spor yapılan tek canlı at. İşbirliği içinde yaptığın çok spor başka bir hayvanla. Çok özel yaratıklar. Senin korkunu da öfkeni de hepsini hissediyor” şeklinde konuştu.

Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca, Gül Masalı setine ara verilince birlikte bakın nereye gidiyorlar? 9

At binmekten korkmak gerektiğini ve tedbirli olmanın önemine işaret eden Erdem Kaynarca, rol arkadaşının ata binmesine de yardımcı oldu.

Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca ikilisinin at bindiği anları aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.