Ana sayfa Dizi Haberleri Gülper Özdemir’i seven çok seviyor, beğenmeyen yerin dibine batırıyor!

Gülper Özdemir’i seven çok seviyor, beğenmeyen yerin dibine batırıyor!

tarafından ker_def
Gülper Özdemir iki arada bir derede kaldı!

Televizyon Gazetesi Analiz

Meleklerin Aşkı dizisindeki Melek karakteri ile ekranda yer almakta olan Gülper Özdemir, son dönemin dikkat çeken oyuncularından birisi…

Show TV’de yayınlanan ve reytingleri ile memnun eden Meleklerin Aşkı dizisi, önemli bir çıkış yapmıştı. Ancak yeni sezonda devam edip etmeyeceği noktasında bir kesinlik yok.

1990 doğumlu olan Özdemir’i ilk olarak Beyaz Gece dizisinde Simge olarak izlemiştik. Ardından Bana Sevmeyi Anlat’da yine Simge’yi canlandırdı ve Kara Yazı’da da Derya olarak dikkat çekti. Tutsak dizisinde Elif karakterini canlandıran Özdemir, Meleklerin Aşkı’nda ise Melek olarak çıkış yaptı.

Kimilerine göre Gülper Özdemir, başrolü hak edecek bir oyunculuk yeteneğine sahip değil.

Hatta onun için “Karşısına dünyanın en yakışıklı adamını da koysan, duvarı da koysan aynı ifade ile bakar gibi bir hali var” eleştirileri yapılıyor.

Mimikleri ile de dikkat çeken Özdemir’in beden dilini kullanma konusunda da problemleri olduğu eleştirilerine rastlıyoruz.

Gülper Özdemir'i seven çok seviyor, beğenmeyen yerin dibine batırıyor! 7

Özdemir’in bu haliyle başrolde yer alması eleştirile dursun, sosyal medyada oyuncu hakkındaki yorumlar ve paylaşımlar pozitif içerikli.

Somera’nın sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncu araştırmasında Gülper, 4. sırada yer almakta.

En çok konuşulan isim Elimi Bırakma dizisindeki Azra karakteriyle dikkat çeken Alina Boz. Onu Demet Özdemir, Gözde Mutluer ve Gülper Özdemir takip ediyor. 5. sırada ise Nefes Nefese ile Melisa Şenolsun var.

Sert eleştiriler de alan, büyük övgüler de alan Gülper Özdemir adeta iki arada bir derede pozisyonunda.

Eleştirenlere bir türlü yaranamıyor.

Sevenleri ise eksiklerini görmek istemiyor.

İşte sosyal medyaya yansıyan yorumlardan bazıları: