Ana sayfa Dizi Haberleri Gülper Varsa Sus Karadeniz! Sen Anlat Karadeniz izleyicilerinin isyanı dünya gündeminde!

Gülper Varsa Sus Karadeniz! Sen Anlat Karadeniz izleyicilerinin isyanı dünya gündeminde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinin izleyicileri Gülper Özdemir’i protesto etmek adına Twitter ortamında kampanya başlattı.

#GülperVarsaSusKaradeniz hashtagi ile yapılan paylaşımlar 6 Haziran 22.00 sıralarında 60 bini aşmıştı. TT listesinde bir numarada yer almakta olan bu hashtagin sebebi ise Sen Anlat Karadeniz dizisine 2. sezonda dahil olan Gülper Özdemir…

İzleyiciler Gülper Özdemir’in canlandırdığı Hazan karakterinin, İrem Helvacıoğlu’nun hayat verdiği Nefes karakterinin yerine geçmesi adına diziye konulduğunu ve 3. sezonda Nefes karakterinin diziden çıkartılacağını düşünüyor.

Gülper Özdemir’in oyunculuğunu eleştiren, bunun yanı sıra İrem Helvacıoğlu’na büyük destek veren Sen Anlat Karadeniz dizisi izleyicileri, isyanlarını sosyal medyada yaptıkları yorumlarla göstermekte.

Dünya gündemine bile girmeyi başaran bu hashtag üzeriden hem atv’ye hem de yapımcı Sinegraf Film’e seslerini duyurmaya çaba harcayan Sen Anlat Karadeniz izleyicilerinin öfkesinin kolay kolay dinmeyeceği de görülmekte.

Bu kadar büyük tepkinin karşısında atv’nin ve yapımcı Osman Sınav’ın nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor.

Ancak isyanın bu noktaya gelmesinde hem kanalın hem de yapımcının sessiz kalmaları da büyük rol oynuyor.

İrem Helvacıoğlu’nun diziden ayrılması durumunda neler olabileceğini çok iyi anlatan bir isyan dalgası şu anda twitter’da hem Türkiye hem de dünya gündeminde kendini hissettirmekte.