Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülperi 9. yeni bölüm 2. fragmanı izle

Gülperi 9. yeni bölüm 2. fragmanı izle

tarafından ker_def

Gülperi dizisi 9. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Show TV ekranlarında yayınlanan ve Cuma akşamları birincilikte Arka Sokaklar ile müthiş bir yarış yapan Gülperi dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Dizinin 9 Kasım Cuma günü ekrana gelecek olan bölümünde Kadir, Şeyma ile geri dönüşsüz bir noktaya geliyor.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen ve Tarık Pabuççuoğlu’nun canlandırdığı dizide; Burak Dakak, Aleyna Özgeçen ve Emir Özyakışır da dikkat çeken performans sergiliyor. Yeni bölümden 2. fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz…

Gülperi, uğradığı haksızlık karşısında yıkılır ve Kadir’in hayatındaki yeri ile ilgili yeni kararlar almak zorunda kalır. Kadir ise Şeyma ile geri dönüşsüz bir noktaya geldiğini anlar ve bu konuda kalbinin sesini dinlemeye karar verir. Şeyma’nın planları ise daha da acımasız olmaya başlar.

Hasan, başkasına haksızlık yapmaktansa kendi canını tehlikeye atmayı göze alır ve büyük bir riske girer. Bu durum hem Gülperi’yi hem de Kadir’i etkileyecektir. Bedriye ve Can yeni düzenlerine uyum sağlamaya çalışırken, beklenmedik bir ziyaretle sarsılırlar.

Hayatını düzene sokmaya çalışan Gülperi ve Kadir’in yolu yine kesişmek zorunda kalır. Gülperi, aldığı bütün kararlara rağmen Kadir’in söyledikleri karşısında kendisini yepyeni bir hikayenin içerisinde bulacaktır.

KÜNYE

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Cem Karcı
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Senaryo: Eylem Canpolat & Sema Ergenekon
Müzik: Cem Öget

Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna
Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör

GENEL HİKAYE

Gülperi, gençliğinden itibaren cinsiyetinin derdini omzunda taşıyan bir kadının annelik hikâyesi… Bütün heveslerini ve yaşama dair duyduğu heyecanı babası ve eşinin ailesi uğruna heba eden Gülperi, eşinin kaybından sonra kendisine atılan iftira sebebiyle, çocuklarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalır ve gözünü kırpmadan sonunu göremediği bir mücadeleye dalmaya hazırlanır. O bir annedir ve çocukları olmadan kendi yolunda yürümeye asla razı gelmeyecektir.