Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel’in paylaşımı heyecan yarattı! Yeni dizi mi çekiyor?

Gülse Birsel’in paylaşımı heyecan yarattı! Yeni dizi mi çekiyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü senarist Gülse Birsel, hem senaryosunu yazıp hem de oynadığı Yalan Dünya, Avrupa Yakası ve Jet Sosyete dizilerine atmıştı. Birsel’in son işi Jet Sosyete, önce Star TV’de başlamış, sonra TV8’e geçmiş ve son olarak da PuhuTV’de yayınlanarak final yapmıştı.

6 Mayıs’ta final yapan Jet Sosyete, ilginç bir duruma da imza atmıştı. Yaşanan Covid 19 salgını nedeniyle yaşanan pandemi sürecinde dizinin son bölümleri de oyuncuların evden yaptıkları çekimlerin birleştirilmesiyle yayınlanmıştı. Bu anlamda pek çok diziye de örnek olan ve dünyada da konuşulan bir durum yaşanmıştı.

Gülse Birsel, finalin ardından dinlenmeye çekildi ve tatile çıktı. Ekim ayında hala Bodrum’da olan oyuncu, aşağıdaki paylaşımı yaparak artık çalışma vaktinin geldiğini de paylaşımına not düşmüştü.

Gülse Birsel'in paylaşımı heyecan yarattı! Yeni dizi mi çekiyor? 10

Yeni bir projesi olduğunu düşündüren bu paylaşımının ardından kısa bir süre önce ise sette olduğunu gösteren paylaşımıyla heyecanlandırdı. Gülse Birsel, çekimlerde dinlenmesi için sete getirilen karavanında fotoğraflar çekerek instagram sayfasından paylaştı.

Birsel, “Çekim karavanının olmazsa olmazları” diyerek karavandaki yiyecek içecekleri ve bazı eşyalarla ilgili detaylar verdi. Gülse Birsel’in bu paylaşımı üzerine pek çok takipçisi “Yeni bir diziye mi başladınız?” sorularını soruyor şimdi.

Birsel, paylaşımıyla merakta bırakmaya devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bu çekimin ayrıntıları ortaya çıkacaktır ama Gülse Birsel’in yüzü olduğu bir vitamin markasının yeni reklam filmi çekiminde olabileceği tahminleri de yapılıyor. Bir diziye konuk olmuş olma ihtimali de var tabii!

Bakalım bu paylaşımın ardından ne çıkacak?

Gülse Birsel'in paylaşımı heyecan yarattı! Yeni dizi mi çekiyor? 11

Gülse Birsel'in paylaşımı heyecan yarattı! Yeni dizi mi çekiyor? 12

Gülse Birsel'in paylaşımı heyecan yarattı! Yeni dizi mi çekiyor? 13