Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyadan çıkmayan Eda Ece, iletişimi kesti! İşte 4 gün önce setten hasta hasta son paylaşımı!

Sosyal medyadan çıkmayan Eda Ece, iletişimi kesti! İşte 4 gün önce setten hasta hasta son paylaşımı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinde korona şoku yaşanıyor! Mart ayında ilk vakanın görülmesinin ardından Covid 19 salgını nedeniyle ilk seti duran dizi Yasak Elma olmuştu. Eda Ece, Şevval Sam gibi oyuncuların başını çektiği isimler, dizinin erken alınan tedbirleri nedeniyle Pandemi sürecinde tatile girdi. Sezon sonu finali de yapılmayan dizinin yeni sezon çalışmaları ise Temmuz ortasında başlamıştı.

Pek çok dizi setine de örnek olan bir kararla, hem oyuncuları hem de ekibi riske atmamak adına hızlı bir şekilde dizi geçtiğimiz sezon kapılarını erken kapattı. Yeni sezonda ise yoğun önlemlerle birlikte çalışmalar başladı. Ancak ister istemez pek çok dizi setinde olduğu gibi Yasak Elma setinde de korona vakası yaşanmaya başladı!

Dizide Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, bir süredir hasta olduğunu instagram sayfasından paylaşıyordu. Oyuncu, kısa bir süre önce de yorgunluğunu, biraz halsiz olduğunu yaptığı paylaşımlarda dile getirmişti.

En son 4 gün önce aşağıdaki paylaşımı yapan Eda Ece, soğuk hava olmasına karşılık mini eteği ve ince kıyafeti ile dışarıda bir çekim yaptıklarını gösteren paylaşımı ile dikkat çekmişti. Oyuncu, önce aynı paylaşıma “Hasta olmak istiyorsanız kış aylarında ince giyinip dış sahne çekin. Gün gece farketmez” diyerek ‘tavsiye’ etiketini de eklemişti.

Daha sonra paylaşımındaki notu “Donuyorum anlasana” şeklinde değiştiren oyuncuya pek çok kişi hasta geçmiş olsun dileklerini gönderirken, Eda Ece de ‘Geçer iki güne’ notunu düşmüştü.

Sosyal medyadan çıkmayan Eda Ece, iletişimi kesti! İşte 4 gün önce setten hasta hasta son paylaşımı! 7

Bu paylaşımın hemen iki gün sonrasında ise Eda Ece’nin koronavirüse yakalandığı medyanın gündemine düştü! Sosyal medyayı son derece etkin bir şekilde kullanan Eda Ece, 4 gündür hiç bir paylaşım yapmıyor.

Bu son paylaşımının ardından adeta sosyal medyada kayıplara karıştı! Oyuncunun rahatsızlığı nedeniyle dinlendiği ve tedavi gördüğü tahmin ediliyor. Gelecek hafta 100. bölümü yayınlanacak dizinin ‘dalya’ diyeceği gönderileriyle heyecanını pek çok kez paylaşan oyuncu, ne yazık ki 100. bölümde çok fazla yer alamayacak! Oyuncunun korona olduğu öğrenilmeden önce 100. bölümdeki bazı sahnelerde oynadığı yaptığı paylaşımlarda görülmüştü ancak kimi sahnelerin de hastalığının öğrenilmesiyle değiştirildiği öğrenildi.

Dizinin en çok sevilen sahnelerine imza atan Eda Ece, Yıldız karakteri ile izleyenlerin ilgiyle takip ettiği bir isim. Ancak Eda Ece’nin rahatsızlığı nedeniyle  senaryoda değişime gidildiği öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre 1 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 100.bölümde Eda Ece’nin oynadığı Yıldız karakterinin sahneleri revize edildi. Yıldız’ın olduğu sahneler yeniden yazıldı!