Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel’in Yılbaşı filminden ilk fotoğraflarda oyuncuları görenin merakı tavan yaptı!

Gülse Birsel’in Yılbaşı filminden ilk fotoğraflarda oyuncuları görenin merakı tavan yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü senarist Gülse Birsel’in uzun zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı Yılbaşı filminin çekimleri bir süre önce başlamıştı. Ekrana en son Jet Sosyete dizisiyle gelen Birsel, dizi sürelerinin uzunluğu nedeniyle bir süre ara vermişti. Hem senaryosunu yazdığı hem de başrolde oynadığı diziler nedeniyle zorlu bir dönem geçiren ünlü senarist, verdiği uzun arada yeni projelerini yazdı.

Gülse Birsel’in merakla beklenen projelerinden ilki hayata geçiyor. Filmin çekimlerinin başlaması ile birlikte heyecan da yükselmişti. Senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda oynadığı Yılbaşı isimli komedi filminden ilk fotoğrafların da gelmesi ile birlikte izleyicinin merakı adeta tavan yaptı!

Oyuncuların filmdeki imajları herkesi şaşkına çevirirken, son derece iddialı ve komik bir filmin gelmekte olduğu da görülüyor fotoğraflardan. Büşra Pekin’in dansöz kıyafeti ile dikkatleri çektiği fotoğrafta, tüm oyuncuların rengarenk kostümler ve bambaşka imajları ile filmde yer aldıkları görülmekte.

Gülse Birsel'in Yılbaşı filminden ilk fotoğraflarda oyuncuları görenin merakı tavan yaptı! 12

Gülse Birsel’in merakla beklenen filminden gelen karelerdeki imajı da dikkat çekiyor. Yılbaşı gecesi bir apartmanda yaşanan komik olayların anlatıldığı filmin bir yılbaşı masasında geçtiği de görülmekte fotoğraflardan. Bu arada dizinin oyuncuları arasında yer alan Alina Boz, Ezgi Mola ve Boran Kuzum’un fotoğrafta olmaması da dikkatlerden kaçmadı.

Gülse Birsel'in Yılbaşı filminden ilk fotoğraflarda oyuncuları görenin merakı tavan yaptı! 13

Gülse Birsel’in instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda ise Alina Boz ve Boran Kuzum da yer aldı.

Gülse Birsel'in Yılbaşı filminden ilk fotoğraflarda oyuncuları görenin merakı tavan yaptı! 14

Disney Plus’ın resmi sosyal medya hesabından yayınlanan fotoğraflardaki not da yine dikkatleri çeken bir ayrını oldu. “Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanlar, bu yılbaşı gecesinde bir arada. Orijinal film çok yakında Disney+’ta” notuyla yayınlanan fotoğraflar büyük ilgi çekti.

Gülse Birsel'in Yılbaşı filminden ilk fotoğraflarda oyuncuları görenin merakı tavan yaptı! 15

Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ve oynadığı filmin kadrosunda Alina Boz, İrem Sak, Cengiz Bozkurt, Ezgi Mola,  Fatih Artman, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri yer alıyor.

BKM imzalı filmin çekimlerinin başlamasından sonra setten gelen bu ilk fotoğraflar heyecan yarattı. Ozan Açıktan’ın yönetmenliğini üstlendiği filmde, Yılbaşı gecesi bir sitede yaşanan komik olaylar anlatılacak.

Filmin konusu şöyle: Pandeminin sonlarına yaklaştığını umarak uzun bir zaman sonra tüm sevdikleriyle bir arada yılbaşı gecesinde buluşmaya hazırlanan Didem, yılbaşı sabahında aldığı tatsız bir haber alır. Son anda ilan edilen sokağa çıkma yasağı Didem’in tüm hayallerinin yıkılmasına sebep olur.

Gülse Birsel'in Yılbaşı filminden ilk fotoğraflarda oyuncuları görenin merakı tavan yaptı! 16

Ozan pandemi süreci boyunca eve hapsolmuş olan eşinin günlerdir özenerek hazırlandığı geceyi kötü geçirmemesi için çareyi sitedeki komşularını kapı kapı gezerek partiye çağırmakta bulur. Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanların çağırıldığı bu komşu partisinin neye yol açacağı ve nasıl bir gece geçirecekleri ise büyük bir merak konusudur.

Gülse Birsel'in Yılbaşı filminden ilk fotoğraflarda oyuncuları görenin merakı tavan yaptı! 17

Geçtiğimiz günlerde Gülse Birsel, sabahın çok erken saatinde sete geldiğini instagram sayfasından yaptığı paylaşımla göstermiş ve çekimlerin başladığını belirtmişti. Birsel “Sizi komedisiz bırakmamak için sabah 06.00’larda kalktığımı buraya yazılı ve resimli olarak not düşeyim” sözleriyle resmen filmin çekimlerinin başlamış olduğunu da duyurdu!