Ana sayfa Sosyal Medya İstediği zaman gözlerinden ateş çıkarmayı başarabilen oyuncu; Onur Tuna!

İstediği zaman gözlerinden ateş çıkarmayı başarabilen oyuncu; Onur Tuna!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yeni sezonda ekranlara Fox TV’de yayınlanan Mahkum dizisinin ikinci sezon bölümleriyle geri dönen yakışıklı oyuncu Onur Tuna, Episode Dergi’nin yeni sayısına kapak oldu.

Dergide ünlü oyuncudan, ‘istediği zaman gözlerinden ateş çıkarmayı başarabilen oyuncu’ sözleriyle bahsedildi. Onur Tuna dergiye verdiği röportajda oyunculuğu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mahkum’daki performansıyla beğeni toplayan ünlü oyuncu, dizide hem savcıyı hem kaçağı oynarken yaşadığı derin ruh değişimini Episode Dergi’ye anlattı. Onur Tuna ile Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen çekimde, çok özel kareler ortaya çıktı.

İstediği zaman gözlerinden ateş çıkarmayı başarabilen oyuncu; Onur Tuna! 8

Mahkum’da İsmail Hacıoğlu, Hayal Köseoğlu ve Melike İpek Yalova ile başrolde yer alan oyuncu canlandırdığı ‘Fırat’ karakteriyle daha ilk bölümden itibaren adından söz ettiriyor.

Dizinin ikinci sezonu geçtiğimiz haftalarda başladı. Sosyal medyada Mahkum dizisinin yeni sezonuna yönelik olarak yapılan yorumların büyük çoğunluğu olumlu oldu. Dizinin değişen hikayesi izleyicileri memnun etti.

İstediği zaman gözlerinden ateş çıkarmayı başarabilen oyuncu; Onur Tuna! 9

Oyuncuların rollerinin hakkını verdiğini ve duyguyu izleyicilere geçirmekte çok başarılı olduğunu düşünen izleyiciler, reytingler noktasında ise büyük kaygı taşıyor.

Hikaye olarak kalitesini artıran Mahkum dizisinin reytingler noktasında da yükseliş sergilemesi şart, yoksa ortalamanın altında gerçekleşen oranlar ile perşembe rekabetinde ayakta kalması zor görünüyor.