Ana sayfa Dizi Haberleri Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir dizisi bitti, bir başka dizisi için hazırlıklar başladı!

Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir dizisi bitti, bir başka dizisi için hazırlıklar başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülseren Budayıcıoğlu ismi artık dizilerde bir markayı temsil ediyor. Son dönemin öne çıkan dizilerinin hikayesi Budayıcıoğlu’ndan çıkıyor. İlk olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gündeme gelen ünlü yazar, şimdi ise ekranda 3 farklı dizisiyle güçlü hikayelerin kaynağı konumunda.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi final yaparak bitti. Böylece Budayıcıoğlu’nun 3 dizisi ekran ömrünü sürdürüyor. Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız dizileri sezon finali yaptı. Kırmızı Oda tv8 ekranında devam ediyor. Bu sezon başlayan dizilerin ne kadar başarılı olduğu zaten ortada.

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda sezona çok iyi başladı ve en iyi yapımlar arasında yer aldı. Geç başlayan Camdaki Kız da aynı şekilde yine milyonları ekrana toplamayı başardı.

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ü başrolde buluşturan Doğduğun Ev Kaderindir ise 2 sezonluk macerasını tamamladı. Ancak kulislerde konuşulanlara göre yeni bir dizi daha geliyor.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir süredir üzerinde çalıştığı dizi projesi hakkında kulis bilgilerini gazeteci Birsen Altuntaş aktardı. OGM Pictures tarafından hazırlanmakta olan dizi Star TV ekranında yayınlanacak.

Kral Kaybederse isimli kitaptan uyarlanacak olan yeni dizi 2021-2022 sezonu için hazırlanıyor ve oyuncu arayışlarına da çok yakında başlanacak.