Ana sayfa Sosyal Medya Gülsim Ali İlhan neden sosyal medyada yazılanlardan çok etkilendi, radikal bir karar aldı!

Gülsim Ali İlhan neden sosyal medyada yazılanlardan çok etkilendi, radikal bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gülsim Ali İlhan, bilindiği üzere Bulgaristan doğumlu bir Türk vatandaşı. Oyuncu, yıllardır setlerde yer alıyor ve şimdiye kadar canlandırdığı başarılı karakter sunumları ile de çok ilgi görüyor. En son 2 sezon boyunca Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterini canlandıran oyuncu, çok başarılı bir işe imzasını attı.

Dilek karakterinin ikinci sezon sonrasında hikayeye veda etmesi birçok izleyicide burukluk yaratmıştı. Ancak Gülsim Ali İlhan’ın yeni bir dizi ile tekrar hayranlarının karşısına çıkacağı belli olunca da yeniden tüm gözler üzerine çevrildi. Uğur Güneş ile partner olan İlhan, yakında Al Sancak isimli yeni asker dizisiyle birlikte çok farklı bir karakterle TRT1 ekranında yer alacak.

Gülsim Ali İlhan’ın ailesi de zaman zaman Bulgaristan’dan İstanbul’a gelerek kızları ile hasret gideriyor. Gülsim Ali’nin babası ve annesi kameralar tarafından görüntülendi. Kızlarından duydukları gururu ifade eden anne ve baba, bir hayli heyecanlıydı.

Gülsim Ali İlhan neden sosyal medyada yazılanlardan çok etkilendi, radikal bir karar aldı! 7

Oyuncu da ailesinden uzak yaşadığını ve zaman zaman özlem gidermek için buluştuklarını ifade etti. Gülsim Ali İlhan, “Ailemden uzak yaşıyorum. Onlar Bulgaristan’da yaşıyor ama fırsat buldukça yanıma geliyorlar. Çok mutluyum” dedi. Annesi de kızını özledikçe İstanbul’a geldiklerini belirtti.

Sosyal medya hesabından takip ettiği herkesi kaldıran oyuncu, bunun nedenini merak eden muhabirlerin sorusu üzerine şöyle konuştu:

“Ben sosyal medya konusunda biraz hassasım. Aslında hepinizin bildiği gibi terör durumu oldu ve maalesef ben çok üzüldüm. Bu tarz paylaşımlarda biraz daha dikkatli olursak, en azından ben kendi adıma böyle davranıyorum. Böyle bir şey paylaştıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatıma devam edemiyorum. İki saat sonra başka bir yerden fotoğraf paylaşmak istemiyorum. Bu konuda ben hassasım. İnsanları yargılamak ve yadırgamak da istemiyorum. Bu tarz şeyler gördüm, benim de hoşuma gitmedi. Biraz da sosyal medya detoksu yapmak istedim.”