Ana sayfa Dizi Haberleri Nesrin Cavadzade’nin hayalinde öyle bir rol var ki, herkesin aklı o rolde kalır!

Nesrin Cavadzade’nin hayalinde öyle bir rol var ki, herkesin aklı o rolde kalır!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisinden sonra Üç Kuruş isimli projeyle ekranlarda yer almıştı. Yasak Elma’daki Şahika karakteri akıllardan çıkmayan oyuncu, bir süredir kendisine gelen proje tekliflerini değerlendiriyor.

Hayranlarının ne zaman dizi setlerine döneceğini merak ettiği oyuncu, bir mücevher markası ile uzun süreli anlaşma yaptı. Markanın tanıtım yüzü olan oyuncu, reklamlarıyla da televizyonda yer almaya başlayacak. Nesrin Cavadzade, reklam çalışmalarının yanı sıra kendisine gelen çeşitli teklifler olduğunu da açıkladı.

Nesrin Cavadzade'nin hayalinde öyle bir rol var ki, herkesin aklı o rolde kalır! 7

Ünlü oyuncu, hayranlarının beklentisi üzerine yeniden projelerde yer almak için değerlendirme aşamasında bulunuyor.

Cavadzade, “Tekliflerimiz var. Netleşince zaten haberiniz olur, henüz netleşen bir şey yok ama çok beğenerek okuduğumuz senaryolar var” diye konuştu.

Ünlü oyuncunun beğendiği senaryolar olması ve bunun üzerinde planlar yapması yeniden setlere dönmeye istekli olduğu anlamına da geliyor.

Nesrin Cavadzede, hayatını canlandırmak istediği kişi ise Hollandalı şarkıcı ve casus olarak bilinen Mata Hari…

Nesrin Cavadzade mesajı verdi, bomba gibi bir dizi ile geri dönerse şaşırmayın! 26

1. Dünya Savaşı yıllarında Alman devleti için çalıştığı iddia edilen Mata Hari, henüz 41 yaşındayken kurşuna dizilerek öldürülmüştü.

Nesrin Cavadzade, bu tarihi kişiliği neden canlandırmak istediğini şu sözlerle ifade etti: “Mata Hari’yi oynamak isterdim. Ajan olması, dans edebilmesi, bir sürü dil konuşması.”

Kendisinin bu karakteri çok iyi şekilde canlandırabileceğini ve kendisine bu rolün yakışacağını ifade eden Cavadzade, yapımcılara da mesaj yollamış oldu.

Biraz ters köşe rolleri de sevdiğini ve bu tür rolleri aradığını anlatan oyuncu, belki de yeni projesinde benzer bir rol ile ekrana dönüş yapar.