Ana sayfa Dizi Haberleri İlahi Yıldız! Diyetisyeni bile şoka soktu! Yasak Elma’dan bir efsane sahne daha!

İlahi Yıldız! Diyetisyeni bile şoka soktu! Yasak Elma’dan bir efsane sahne daha!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 6. Sezonuyla ekranlara gelen Yasak Elma dizisinde aksiyon hiç bitmiyor! Kahkahanın havada uçuştuğu sahnelerle birlikte en çok Yıldız karakterinin sahneleri sosyal medyanın dilinden düşmüyor!

Adeta fenomen bir karakter haline dönüşen Yıldız’ı oynayan Eda Ece, o kadar başarılı bir oyunculuk sergiliyor ki her sahnesiyle ayrı bir olay oluyor! Sosyal medyada Yasak Elma’nın bölümlerinden sonra Yıldız sahneleri izleyiciler tarafından yoruma boğuluyor adeta!

Dizinin ilk bölümünden beri Ender ve Yıldız karakterleriyle ekranda olan Eda Ece ve Şevval Sam, o kadar beğenilen bir performans sergiliyorlar ki diziyi izleyenler için her sahneleri ayrı bir olay oluyor! Özellikle son dönemde Yıldız’ın performansı giderek daha da artarak esprileri ardı ardına patlatan halleriyle izleyiciye eğlenceli anlar yaşatmakta.

İlahi Yıldız! Diyetisyeni bile şoka soktu! Yasak Elma'dan bir efsane sahne daha! 7

Dizinin Pazartesi akşamı yayınlanan 156. bölümüne yine Yıldız’ın sahneleri damga vurdu! Zayıflamak isteyen Yıldız’ın eve gelen diyetisyenle yaptığı konuşma, izleyenleri adeta gülmekten kopardı! Diyetisyeni “Bizim aile ödem tutuyoruz. Aynı gün içinde bile bi şişip iniyor inanır mısınız?” diyerek daha ilk anda şaşırkan Yıldız, “İnan ki hareketsiz değilim. Yukarıda iki çocuk yanda da iki tane düşmanım var. Bütün gün onların peşinde koşmaktan ve plan yapmaktan beynim bile yakıyor inan ki” sözleriyle şoka soktu adeta!

Ormanda yürüyüş tavsiye eden ve İstanbul’da bulunan Belgrad ormanlarında yürümesi telkininde bulunan diyetisyene “Burda koskoca sahil var, ne diye Belgrad’a gidiyoruz?” diyen Yıldız, genel kültür eksikliğini bir kez daha ortaya koyarak diyetisyenin şaşkın bakışları arasında hiç bir şey anlamadan bakarak izleyiciye gülme krizi geçirtti!

İşte Yıldız’ın kahkahadan kopartan o halleri…