Ana sayfa Dizi Haberleri Gülsim Ali İlhan’ın ayrılığı sonrası Berk Atan’a Gönül Dağı dizisinde minik partner!

Gülsim Ali İlhan’ın ayrılığı sonrası Berk Atan’a Gönül Dağı dizisinde minik partner!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berk Atan, ne kadar başarılı bir oyuncu olduğunu Gönül Dağı dizisinde iki sezon boyunca Taner karakterinde ispatladı. 65 bölüm yayınlanan dizi, milyonlarca izleyiciyi etkilediği için de son yılların en başarılı projelerinden birisi olarak anılıyor.

Üçüncü sezonda büyük yük Taner karakterinin yani Berk Atan’ın omuzlarında olacak. Çünkü oyuncu için dizinin hikayesinde yeni bir süreç bekliyor. Taner, çocukluk aşkı olan Dilek’e çok zor yollarla ve çok geç bir zamanda kavuştu. İki aşık da aşklarını, sevgilerini tam olarak yaşayamadan ve izleyicilere de bunu hissettiremeden ayrılmak zorunda kaldı. İkinci sezon finalinde ölen Dilek karakteri ile birlikte artık Gülsim Ali İlhan dizinin kadrosunda yok.

Gülsim Ali İlhan'ın ayrılığı sonrası Berk Atan'a Gönül Dağı dizisinde minik partner! 9

Bu durum da başrolde tek başına kalan Berk Atan’ın yeni sezonda çok daha zorlu bir sürecin içinde geçeceği anlamını taşıyor. Çünkü, Taner karakteri hem aşkını yaşayamadan ölümünü kabullenmek zorunda kalan birisi olarak çok farklı bir duygu bütünlüğü içinde olacak hem de bebeğini büyütmek için büyük bir çabanın içine girecek.

Gönül Dağı dizisinde Taner karakterinin birbirinden çok farklı duyguları, güçlü bir şekilde izleyicilere hissettirmesi gerekiyor. İşte bu durum da Berk Atan’ın işinin yeni sezonda hiç kolay olmayacağını ve büyük yükün omuzlarında olacağını gösteriyor.

Gülsim Ali İlhan'ın ayrılığı sonrası Berk Atan'a Gönül Dağı dizisinde minik partner! 10

Yeni bir hikaye örgüsü ile sürprizlerin de yaşanacağı Gönül Dağı dizisine, yeni oyuncular da katılacak. Sivrihisar’da başlayan çekimlerde ekip yoğun şekilde çalışmaya ve tatilin rehavetini üzerinden atmaya çalışıyor.

Acısını yüreğine gömmeye çalışarak, hayata tutunmaya ve bebeğine sahip çıkmaya çalışacak olan Taner karakterinin artık yeni bir partneri de oldu.

Minik bebek diziye dahil olarak, Berk Atan’ın üçüncü sezondaki partneri konumuna gelecek. Ünlü oyuncu hayatında bir dizide de olsa babalık heyecanını yaşamış da olacak.

Gülsim Ali İlhan'ın ayrılığı sonrası Berk Atan'a Gönül Dağı dizisinde minik partner! 11

Taner karakteri Dilek’ten kendisine kalan tek miras olan bebeğini sevgisiyle büyütürken, ekran başındaki izleyicilerin de duygudan duyguya sürükleneceği anlaşılıyor.

Oğlu için hayata tutunan bir Taner karakteri aslında güncel hayatın içinde var olan benzer birçok kişinin de kendilerini dizide bulmasını sağlayacak.

Taner ve minik oğlu, artık Gönül Dağı dizisinin üçüncü sezondaki en önemli ikilisi olarak ekranda yer alacak.