Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti yeni karar sonrası, çok acayip bir keşif sürecinin içine girdi!

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti yeni karar sonrası, çok acayip bir keşif sürecinin içine girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, 2022-2023 sezonunda çok faklı bir deneyim yaşayacak. Star TV ekranında yayınlanacak olan Gecenin Ucunda isimli dizi ile yeniden setlere dönecek olan ikili, 8 yıl aradan sonra da yeniden aynı projede buluşmuş olacak.

Peride Celal’in aynı isimli romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinin ünlü çift için bir başka anlamı daha var. İkili sadece yeni bir dizide başrolde yer almıyor, aynı zamanda bu dizinin yapım ortağı da oldu. Erol Avcı’nın sahibi oldu TMC Film ile Alim Yapım da Gecenin Ucunda dizisinin yapım ortağı konumunda.

Kadir Doğulu’nun kurduğu Alim Yapım farklı projeler de üretecek ve ünlü çift bu projeler için de çalışmalar yapıyor. Neslihan Atagül, oyunculuğun dışında yapımcılığa da adım atmalarını yeni bir deneyim olarak ifade etti ve şöyle konuştu:

“İnsanın kendisini bu anlamda da geliştirmesi çok heyecan verici. Bambaşka perspektiften bakmaya başladık. Zaten tahmin edilecek şeylerdi. Hem bu anlamda da kendimizi geliştiriyoruz, bu anlamda da yetkinlik kazanıyoruz. İnsanın kendisini geliştirmesi açısından çok acayip keşiflere neden oluyor. Eğlenceli de bence.”

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu çifti yeni karar sonrası, çok acayip bir keşif sürecinin içine girdi! 7

Gecenin Ucunda dizisi için sete çıkan ünlü çift, Fatih Harbiye dizisinden tam 8 yıl aradan sonra bir kez daha aynı seti paylaşacak. Fatih Harbiye dizisinde tanışan ve sette başlayan arkadaşlıklarını evlilik ile taçlandıran ikili, 8 yılın ardından yeniden hayranlarının karşısına bir dizi çifti olarak çıkacak.

Bunun heyecanını da yaşayan ünlü ikili, aynı zamanda yapımcı tarafına da geçerek farklı bir deneyim sürecinin içine geçti. Neslihan Atagül, bu durumun kişisel gelişim açısından çok önemli olduğunu ve çok acayip keşifler yapmaya başladıklarını ifade etti.

Amatör olarak fotoğraf çeken ve bundan büyük keyif aldığını anlatan Neslihan Atagül, bir gün yönetmenlik deneyimi de yaşayabileceğini ancak bunun için kendisini o anlamda geliştirmesi gerektiğini anlattı.

Yönetmenliğin her şeyi yönetebilir olma durumu olduğunun altını çizen oyuncu, bu noktaya ulaşmanın da uzun bir süreç olacağını sözlerine ekledi.