Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel için Senden Daha Güzel dizisinin diğer projelerine göre çok farklı bir anlamı var!

Cemre Baysel için Senden Daha Güzel dizisinin diğer projelerine göre çok farklı bir anlamı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasına 15 yaşında Yeşil Deniz isimli proje ile atılan Cemre Baysel, 75 bölüm yer aldığı bu yapımın kendisi için bir okul gibi olduğunu söyledi. Nasıl oyunculuk yapılacağını da bu dizinin setinde öğrendiğini anlatan oyuncu, son dönemde Baht Oyunu ve Senden Daha Güzel isimli dizilerdeki performansı ile de çok popüler hale geldi.

Her iki dizide de romantik komedi performansı ile beğeni kazanan oyuncu, artık yapımcıların da bu tür diziler için aradığı kadın oyuncular arasına katıldı. Hürriyet gazetesinden Hakan Gence ile röportajında bu konuyla ilgili soruyu da yanıtlayan Cemre Baysel, romantik komediler için kendi isminin düşünülüyor olmasından memnun.

Cemre Baysel için Senden Daha Güzel dizisinin diğer projelerine göre çok farklı bir anlamı var! 8

Oyuncu, romantik komediler için düşünülen isimlerden olması konusunda şu açıklamayı yaptı: “Öyle diyorlar. Ben çok mutlu oluyorum. Baht Oyunu’nu yapacağımız zaman menajerime, ‘nasıl yapacağız’ dedim. Ben hiç yapmadım romantik komedi. Ben yıllardır dram yapıyorum, ağlamayı seviyorum. ‘Yok sen yaparsın’ dedi. Girdik, yaptık. Bu ikinci işim Senden Daha Güzel çok önemliydi benim için. Bir tanesini becerebildim, ikincisini becerebilecek miyim endişesi vardı. Çok şükür becerdim, o da güzel gidiyor. İyi ki romantik komedi yapmışım.”

Cemre Baysel, aslında bu sözleri ile bir itirafta da bulundu. Romantik komedi rollerinde Baht Oyunu sonrası kendisine yönelen ilginin altında kalmamak ve romantik komedi rollerini başarabilmek için Senden Daha Güzel dizisini bir sınav olarak gördüğünü gösterdi. Oyuncu, bu sınavı da geçtiğini düşünüyor.

Cemre Baysel için Senden Daha Güzel dizisinin diğer projelerine göre çok farklı bir anlamı var! 9

Baht Oyunu ve Senden Daha Güzel dizilerinde oyuncunun doğaçlama tavırları da çok dikkat çekti. Bunun içinden gelen bir durum olduğunu ifade eden Cemre Baysel, abisi ile sokakta büyümesinin bir sonucu olarak elini kolunu çok kullanması ve ani çıkışlarının bunun bir sonucu olduğunu düşünüyor.

Kişiliğinde hem romantizmin hem de komikliğin bulunduğunu da ifade eden oyuncu, normal yaşamda da enerjisi yüksek birisi olduğunu anlattı.