Ana sayfa Dizi Haberleri Gülsim Ali İlhan’ın Gönül Dağı dizisine kahkahalarla dolu veda görüntüleri!

Gülsim Ali İlhan’ın Gönül Dağı dizisine kahkahalarla dolu veda görüntüleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinde ikinci sezon sona eriyor… 65. bölümü ile birlikte 28 Mayıs Cumartesi akşamı dizinin sezon finalini izleyeceksiniz… TRT1 ekranında yayınlanan ve çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yapılan Gönül Dağı dizisi, 3 aylık bir ara verecek ve üçüncü sezonun da Eylül ayı içinde başlaması bekleniyor.

Bu arada dizinin oyuncuları dinlenme fırsatı bulurken, senaristler ile set ekibi ise üçüncü sezon için önemli hazırlıklar içine girecek. Dizide gelecek sezonda yer almayacak isimlerden birisi de Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın olduğu ortaya çıktı… Ünlü oyuncunun ayrılığı dizi hayranlarını şoke etti.

Böyle önemli ve büyük reytingler alan, sezonun en başarılı projeleri arasında sayılan Gönül Dağı’nı bir başrol oyuncusu neden bırakmak ister ki? İşte bu sorunun yanıtı merak ediliyordu. Gülsim Ali İlhan’ın diziden ayrılmak istemesinin altında artık Sivrihisar’daki yaşantıdan çok da memnun olmadığı, yapacak bir şey bulamadığı ve çok zorlandığı gelen bilgiler arasında.

Oyuncunun yakın çevresine artık İstanbul’daki yaşantısını özlediği için ayrılmak istediğini söylediği de belirtiliyor… Gülsim Ali İlhan, Gönül Dağı dizisine 65. bölümde veda edecek. Ancak oyuncunun setteki halini görenler hiç de veda edecekmiş gibi görmüyor…

Özellikle başroldeki partneri Berk Atan ile çok iyi bir uyum sağlayan Gülsim Ali İlhan, sette de bir hayli neşeli ve sahne aralarında sürekli gülümsüyor…

Bu kadar mutlu olduğu bir ekibi bırakmak oyuncu adına da kolay bir durum olmasa gerek… Gülsim Ali İlhan’ın 64. bölümün kamera arkasındaki görüntülerine bakanlar, sanki hiç ayrılmayacakmış gibi bir havası olduğunu düşünebilir. Ancak ünlü oyuncu hikayeye veda ediyor ve yeni projeler için yapımcılardan teklifler almaya da başladı.