Ana sayfa Dizi Arşivi Senden Daha Güzel nasıl bir dizi ve izleyicileri neler bekliyor?

Senden Daha Güzel nasıl bir dizi ve izleyicileri neler bekliyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senden Daha Güzel dizisi yaz döneminin en etkili projelerinden birisi olmasına kesin gözüyle bakılan bir romantik komedi yapımı olacak. Burak Çelik ile Cemre Baysel ikilisi başrolde buluştu ve şimdiden birbirlerine çok yakıştıklarını gelen görüntülerden anlayabilirsiniz.

Sosyal medyada da bu diziye yönelik büyük bir ilgi var ve Fox TV’nin yaz dönemindeki favori dizisinin de Senden Daha Güzel olması bekleniyor… Çekimleri devam eden dizinin Gold Film tarafından hazırlandığını belirtelim. Faruk Aksoy’un sahibi olduğu Gold Film hem Erkenci Kuş hem de Bay Yanlış’ın da yapımcısıydı.

Yönetmenliğini Deniz Koloş’un, senaryosunu ise Ayşe Üner Kutlu’nun üstlendiği FOX’un yeni dizisi “Senden Daha Güzel” izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin Haziran ayının ilk haftasında ilk bölümüyle ekranda yerini alması bekleniyor ama henüz resmi açıklama yapılmadı.

FOX izleyicisiyle buluşmaya gün sayan dizinin başrolleri Cemre Baysel ve Burak Çelik oldu. İki genç oyuncuya sosyal medyada müthiş bir destek var. Setten gelen haberlerde de iyi bir uyum yakaladıklarını ve enerjilerinin de yüksek olduğunu biliyoruz.

Senden Daha Güzel dizisinin oyuncu kadrosunda çok önemli isimler bir araya geldi. İşte tüm diğer oyuncular: Ebru Cündübeyoğlu, Sevinç Erbulak, Berat Yenilmez, Cihan Ercan, Gözde Kaya, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Merve Şen, Aziz Caner, Bahar Süer, Sena Çakır, Yunus Eski, Ozan Kaya Oktu, Beril Kolcu ve Cem Kurtoğlu.

Çekimleri Gaziantep ve İstanbul’da devam eden romantik drama “Senden Daha Güzel”, yaz ekranlarını şenlendirmeye geliyor. Dizinin hikayesinde ise İstanbul’da ve Gaziantep’te yaşayan iki doktor arasındaki çekişmeyi izleyeceksiniz.