Ana sayfa Dizi Fragmanları Gülümse Kaderine ve İyilik dizileri için Fox TV’den yeni karar çıktı!

Gülümse Kaderine ve İyilik dizileri için Fox TV’den yeni karar çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV, bu hafta iki yeni dizi ile izleyicileri yine ekranına davet ediyor… Gülümse Kaderine isimli dram yapımı 27 Nisan Çarşamba akşamı ilk bölümüyle yayınlandı… Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler’in başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölüm reytingleri beklentilerin altında gerçekleşti. Bunun nedeni ise izleyici ilgisinin zaten son dönemde bir hayli düşmüş olmasıydı.

Kuruluş Osman gibi bir dizi bile 13’lü reytingler aldıktan sonra neredeyse yarı yarıya izleyici kaybı yaşıyor ise yeni dizilerinde çok iyi bir çıkış yapması Nisan ayı için çok mümkün değildi. Hem Ramazan ayı olması hem de havaların ısınmaya başlaması ile birlikte televizyon izleme alışkanlığının azalması tüm dizilerin reytinglerini düşürdü.

Fox TV’de bu durumu dikkate alarak yeni dizileri Gülümse Kaderine ve İyilik için yeni bir karar aldı… Kanal yönetimi iki diziyi de üst üste tekrar bölümlerle farklı zamanlarda yayınlayarak, izleyiciler tarafından farkındalık yaratmaya çalışıyor.

Gülümse Kaderine ve İyilik dizileri için Fox TV'den yeni karar çıktı! 8

Gülümse Kaderine dizisinin ilk bölümünü 28 Nisan gece yarısı iki kez üst üste yayınlayan kanal yönetimi, hafta sonu için de yeni bir karar aldı. 30 Nisan Cumartesi günü saat 12.00’da ve 20.30’da dizinin ilk bölümünü yeniden izleyebilirsiniz. 1 Maysı Pazar günü ise yine diziye saat 16.30’da tekar izleme fırsatınız bulunuyor.

Fox TV, ilk bölümünü 29 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’da ekrana getireceği İyilik isimli yeni dizisi için de yine üst üste tekrarlar yayınlamayı planladı… İsmail Demirci, Hatice Şendil, Sera Kutlubey ve Perihan Savaş’ın başrolünde yer aldığı İyilik dizisi, bir aldatma ve entrikalar dünyasını izleyicilerin karşısına getirecek.

Dizinin Cuma akşamı prime-time’da yayınlanmasından hemen sonra ikinci kez yayınlanacak. Ayrıca saatler sonra gece yarısı 04.45’te üçüncü kez dizi ekranda olacak.

Gülümse Kaderine ve İyilik dizileri için Fox TV'den yeni karar çıktı! 9

Fox TV, İyilik dizisini hafta sonu da üst üste izleyicilerle farklı saatlerde buluşturacak. Cumartesi günü 16.30’da ve gece yarısı 04.45’te dizi yeniden yayınlanacak.

Pazar günü de saat 11.30’da ve 20.30’da İyilik dizisinin ilk bölümünü yine Fox TV ekranında izleme fırsatınız var…

Kanal yönetimi bu karar ile birlikte hem boşluk dolduruyor hem de farklı zamanlarda yayınlayarak farklı izleyici grupları arasında farkındalık yaratmaya çaba harcıyor.