Ana sayfa Sosyal Medya Güneş Tutulması’na hazırlanan Kadir Doğulu, eski dizisini ise aklından çıkartamıyor

Güneş Tutulması’na hazırlanan Kadir Doğulu, eski dizisini ise aklından çıkartamıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının son dönemdeki yıldız isimlerinden birisi de Kadir Doğulu… Neslihan Atagül ile mutlu bir evlilik sürdürmek olan ünlü oyuncu, başrollerin aranılan isimlerinden birisi oldu… Fatih Harbiye dizisinde tanıştığı eşine olan aşkıyla da gündemden düşmeyen oyuncu, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri çekiyor.

Ocak ayında izleyicilerle buluşması beklenen Güneş Tutulması isimli dizi film için anlaşma yapan Kadir Doğulu, önceki gün yaptığı paylaşım ile yeni dizideki imajını da hayranlarının beğenisine sunmuştu. Oduncu gömleği ile göz dolduran oyuncu, sakallarını ve bıyıklarını da bu rol için kesti.

Güneş Tutulması'na hazırlanan Kadir Doğulu, eski dizisini ise aklından çıkartamıyor 8

Kadir Doğulu hayranları heyecanla yeni yapım hakkında gelecek bilgileri bekliyor. Sette çalışmalar başladı, dizinin de Ocak ayında ekranda olması beklentisi var.

Projenin çok güzel olduğunu daha önce yaptığı röportajda belirten oyuncu, güzel bir ekibin de oluşturulduğunu söylemişti.

Ancak Kadir Doğulu, geçtiğimiz 2020 yılının Mart ayında final yapan TRT1’deki Vuslat dizisini de unutmadı.

TBT etiketi ile Fatih’te çekilen bir sahneyi paylaşan oyuncu, böylece 2 sezon süren Vuslat’ın aklında ve gönlünde kalan işlerden birisi olduğunu da ifade etmiş oldu. Dizinin Altan’ı Barış Kışlak ve ekipten Ladin Esen ile araç içinde çekilen fotoğrafı Kadir Doğulu instagram hesabından aşağıdaki mesaj ile paylaştı:

Tbt.. #tbt #set #vuslat #kadirdogulu #bariskislak #ladinesen #perşembe #eskigünler #hatıra

Güneş Tutulması'na hazırlanan Kadir Doğulu, eski dizisini ise aklından çıkartamıyor 9