Ana sayfa Sosyal Medya Mine Tugay ve Ebru Şahin, dekolteli ateş gibi pozlarla saatler içinde rekor beğeni aldı!

Mine Tugay ve Ebru Şahin, dekolteli ateş gibi pozlarla saatler içinde rekor beğeni aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya üzerinden takipçileri ile etkileşim halinde olan ünlü oyuncular, zaman zaman dekolteli paylaşımları ile göz dolduruyor. Mine Tugay ve Ebru Şahin, bu paylaşımlara örnekler sundu. Hayranları da hem kalp bıraktı hem de binlerce beğeni yaptı.

Zalim İstanbul dizisinde Şeniz karakteri ile en son Kanal D ekranında izlediğimiz Mine Tugay, en güzel yaş alan ünlü oyuncular arasında bulunuyor. Dizideki kötü kadın performansı ile övülen Tugay, güzelliği ile de sıklıkla hayranlarından iltifatlar alıyor. Oyuncu, bu sefer dekolteli bir pozunu paylaşmayı tercih etti. Takipçileri de kısa sürede 200 binin üzerinde beğeni yaparak, müthiş bir ilgi gösterdi. “Bu ne güzellik Mine hanım” diye yorum bırakan hayranlar, ateş emojileri ile pozunu ateş gibi bulduklarına da gönderme yaptılar.

Mine Tugay ve Ebru Şahin, dekolteli ateş gibi pozlarla saatler içinde rekor beğeni aldı! 8

Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veren Ebru Şahin, hayatının fırsatını da bu karakter sayesinde elde etti. Hercai’nin geniş kitleleri etkilemesi, genliği ve enerjisi ile de Ebru Şahin’in kısa sürede milyonlarca hayrana ulaşması son dönemin en çok konuşulan konularından birisiydi.

Ebru Şahin, Reyyan karakteri ile popüler olduktan sonra instagram hesabı da hayran akınına uğradı. Şimdilerde 3.3 milyon takipçisi bulunan oyuncu, her geçen gün de bu sayıyı yükseltiyor.

Hesabından yaptığı farklı paylaşımlarla da hem enerjisini hem de güzelliğini yansıtan oyuncu, bu sefer tb etiketi ile aşağıdaki şekilde bir paylaşımda bulundu. Şahin’in bu pozuna 200 binden fazla beğeni kısa sürede geldi, binlerce de iltifat içerikli yorum yapıldı.

Yeni fotoya enerji mi var sanki, O zaman (dans) #tb ‘si ????????

Mine Tugay ve Ebru Şahin, dekolteli ateş gibi pozlarla saatler içinde rekor beğeni aldı! 9