Ana sayfa Sosyal Medya Günlerdir hiç durmadan çalışıyor! Esra Bilgiç, kendisini adeta yardım faaliyetlerine adadı!

Günlerdir hiç durmadan çalışıyor! Esra Bilgiç, kendisini adeta yardım faaliyetlerine adadı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç, yaşadığımız deprem felaketinin ilk gününden beri sosyal medyadan yaptığı duyurularla birlikte sahada yardım destek çalışmalarını sürdürüyor. Pek çok dizi ve sinema oyuncusu, sanat camiasının tanınan isimleri gibi Bilgiç de günlerdir çırpınıyor depremzedeler için.

Bir süredir ekranda olmayan, en son Disney Plus için çekilen Atatürk dizisinde rol alan Esra Bilgiç, 6 Şubat’ta yaşanan iki deprem ve ardından 20 Şubat’ta Hatay Defne merkezli iki depremle sarsılan bölgeye yardımların organize edilmesinde rol alanlardan birisi.

Aynı zamanda Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyan Esra Bilgiç, kampüste yürütülen çalışmalara destek vererek yardım malzemelerinin bölgeye ulaştırılmasında büyük rol oynuyor. Arkadaşları ve gönüllülerle birlikte canla başla çalışan oyuncu, günlerdir sosyal medya hesabından deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan malzemelerin belirlenmesi ve sonrasında bu malzemelerin tedariki ve bölgeye ulaştırılması noktasında sosyal medya hesabını da etkin bir şekilde kullanarak çalışmalar yapıyor.

Günlerdir hiç durmadan çalışıyor! Esra Bilgiç, kendisini adeta yardım faaliyetlerine adadı! 9

Bölgede olan ve koordinasyonu sağlayan ekiplerle, kişilerle koordinasyon halinde olan oyuncu, köylere, en ücra yerlere gönderilecek yardımların belirlenip gitmesini sağlayanlar arasında. Canla başla depremzedeler için günlerdir paylaşımlar yapıyor oyuncu.

Hatta bir ara Esra Bilgiç’in birebir bu çalışmaları yapıp yapmadığı şeklinde kimi sorgulayıcı mesajlara verdiği yanıt da dikkatleri çekmişti. Oyuncu, bu tür yorumlar karşısında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, bizzat kendisinin gönüllülük esasıyla arkadaşları ile birlikte sahada çalıştıklarını beyan etmek durumunda kalmıştı.

Günlerdir hiç durmadan çalışıyor! Esra Bilgiç, kendisini adeta yardım faaliyetlerine adadı! 10

Ünlü oyuncuyu takip edenler, depremzedeler için nasıl koordinasyon içinde çalıştığını, en temel, en özel, en önemli ihtiyaçların nasıl belirlenerek temin edilmeye çalışıldığı ve bölgeye, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağlanmasına katkıda bulunduğunu görebiliyor…

Günlerdir hiç durmadan çalışıyor! Esra Bilgiç, kendisini adeta yardım faaliyetlerine adadı! 11

Sosyal medya hesaplarından koordinasyonu sağlayan kişilerin telefonlarını, yardım malzemesi götüren ekipler ya da destek isteyen kişilerin  bilgilerini paylaşarak ilk elden dağıtım yapılmasını ve yerine ulaşmasını sağlamak adına nasıl etkin bir çalışma yürüttüğünü de görebiliyor Esra Bilgiç’i takip edenler.

Oyuncu, adeta kendisini deprem sonrasında afetin yaralarını sarmaya çalışan gönüllülerle birlikte yardım destek çalışmalarına adadı. Halen de çalışmalarını sürdüren oyuncu, gece gündüz hiç durmadan, son derece organize bir şekilde arkadaşları ve diğer gönüllülerle çalışmalarını sürdürmekte.

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra mütevazi, samimi tavırları ile de çok sevilen Esra Bilgiç, sevenlerinin, hayranlarının, takipçilerinin gönlünde bir kez daha takdir görmekte depremzedelerle ilgili çalışmaları nedeniyle…