Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinde başrol oyuncusu ölebilir mi, Seray Kaya ayrılacak mı?

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde başrol oyuncusu ölebilir mi, Seray Kaya ayrılacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerindeki en önemli klişelerden birisi Bir Küçük Gün Işığı dizisinde de yaşanıyor. Elif karakteri ile hikayenin en önemli unsuru olan Seray Kaya’nın diziden ayrılması mümkün mü? Oysa ki 22. bölüm finalini izleyenler Elif ile Dila’nın uçurumdan denize düştüğünü dehşetle izlemişti ve 23. bölüm fragmanında da ikisinden de iz bulunamamıştı.

Yine bir Türk dizisi klişesi olarak Bir Küçük Gün Işığı dizisinde de başrol oyuncusunun diziden ayrılmış olabileceği hissiyatı verilerek izleyicilerin ilgisinin artması sağlanmaya çalışılıyor. Elbette ki Seray Kaya’nın diziden ayrılma gibi bir durum yok.

Tuğçe Açıkgöz’ün canlandırdığı Dila karakterinin de bir şekilde ortaya çıkması beklenebilir. Ancak dizinin heyecanını yükseltmek ve hikayenin gidişatında büyük bir kırılma yaşanması adına senaristlerin böyle bir klişeye başvurmuş olduklarını düşüncesi akla geliyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde başrol oyuncusu ölebilir mi, Seray Kaya ayrılacak mı? 7

Dizinin başrolünde yer alan Berk Oktay ve Seray Kaya ikilisinin etkileyici uyumu ve yüksek enerjisinin de diziye çok olumlu yansıdığını hemen belirtelim.

Dizinin hikayesinde çok önemli değişimler bekleniyor. Hem Fırat ve Elif ilişkisinin gidişatı hem de Dila’nın Ümran ile olan ilişkisi bu olaydan sonra bambaşka bir noktaya gidecektir. Elbette ki, Güneş’i kurtarmak için canını tehlikeye atan Elif izleyicilerin gözünde bir kat daha yükselecek.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin 23. yeni bölümü 27 Şubat Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde Fırat, Dila ve Elif’i bulmaya çalışıyor ve bu durum sayesinde babasıyla yakınlaştı. Gördükleri karşısında Güneş’in psikolojisi bozuldu. Dila ve Elif bulunabilecek mi?

İşte bu sorunun yanıtı ve dizinin senaryo olarak nasıl devam edeceğinin detaylarını 23. yeni bölümde bulabileceksiniz.