Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin, Hercai dizisinden sonra çok akıllı bir karar aldı!

Ebru Şahin, Hercai dizisinden sonra çok akıllı bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Arslanoğlu, Ebru Şahin ile partner olmaya en yakın aday! atv ekranlarında yeni sezonda Ebru Şahin’i Akkız olarak izleyeceksiniz. 3 sezon süren Hercai dizisinin ardından ünlü oyuncu elde ettiği müthiş popülerlik ile yeni sezonun da en gözde kadın oyuncularından birisi olacak.

Ebru Şahin, Hercai projesi bittikten sonra kendisine gelen birçok teklif arasında Bozdağ Film hikayesi olan Destan’ı tercih etti. Mehmet Bozdağ’ın sahibi olduğu şirketin Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman gibi referansları var ki, bunlar Destan dizisinin de çok iyi bir tarihi yapım olacağını anlatmaya yetiyor.

Ebru Destan kendisi için çok önemli ve yerinde bir karar alarak tarihi bir projede yer almayı kabul etti. Oyuncunun yeni sezondaki partnerinin kim olacağı konusu ise hayranları arasında en çok konuşulan konulardan birisi oldu.

Ebru Şahin, Hercai dizisinden sonra çok akıllı bir karar aldı! 4

Destan dizisinin çekimlerine Ağustos ayında başlanması bekleniyor. Dizi hayranları heyecanla diziden gelecek gelişmeleri bekliyor. Ancak bilgiler sınırlı. Şimdilik Ebru Şahin’in partnerinin kim olacağı konusu öne çıkıyor. İlk olarak Kerem Arslanoğlu isminin öne çıktığını ama henüz anlaşma olmadığını hatırlatalım. Diğer adaylar ise Burak Tozkoparan ve Edip Tepeli olarak öne çıkmıştı. Bu üç isimden Kerem Arslanoğlu’nun öne çıktığı ifade edilse de sosyal medyada Ebru Şahin hayranları, Genco Özak ismini de öne sürüyor.

Akın Akınözü ile Hercai’de başarılı bir partnerlik süreci yaşayan Ebru Şahin, ekrana ara vermeyerek de en doğrusunu yaptı. Şimdilerde iyi diziler bulmak kolay değil ve Destan yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olacak.

Türkler’in İslamiyet’i kabul etmesinden önceki dönemde yeni 9. yüzyılda geçen hikayede Akkız karakterini Ebru Şahin canlandıracak. Akkız ile sakat han oğlu arasındaki aşkı anlatacak olan hikaye için Riva’da kurulan platoda önemli çalışmalar yapılıyor.

Ebru Şahin hayranları da ünlü oyuncunun yeniden ekrana nasıl bir performans ile döneceğini de çok merak ediyor.