Ana sayfa Dizi Arşivi Güvercin Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Güvercin Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Güvercin, Pastel Film imzalı, ilk bölümü 24 Kasım 2019 tarihinde yayımlanan, yönetmeliğini Altan Dönmez’in yaptığı, senaryosunu Halil Özer’in kaleme aldığı Türk yapımı dram türündeki televizyon dizisidir. 28 Ekim 2020 tarihinde, Işıl Sönmez, Gamze Arslan, Leyla Uslu Oter, Feraye Gizem Kurt, Nazlı Pınar Ünlü’nün kaleme aldığı 16. bölümüyle final yapmıştır.

Mehmet Ali Nuroğlu ve Almila Ada ikilisini başrolde buluşturan dizi, entrikalarla dolu bir aşk öyküsü. Çok iyi bir başlangıç yapan dizinin zamanla hikayesinin zayıflaması nedeniyle izleyici ilgisi de düştü ve kısa sürede final yapmak durumunda kaldı.

Güvercin Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

KÜNYE:

Kanal: Star TV
Yapımcı: Pastel Film
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2019- 28 Ekim 2020
Mekan: Gaziantep- Urfa- Nevşehir
Süresi: 120 dakika
Müzik: Alp Yenier
Başrol: Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse
Oyuncular: Devrim Saltoğlu, Osman Albayrak, Genco Özak, Toprak Sağlam, Eslem Akar, Berke Üsdiken, Gülen Karaman Yıldır, Dilan Telkök, Gözde Fidan, Erdal Cindoruk.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Yayınlandığı dönemde dizinin sosyal medya hesapları aktif olarak kullanıldı. Tüm hesaplardan fragmanlar, diziden fotoğraflar ve çeşitli bilgiler paylaşıldı. Youtube kanalında hem kısa kısa sahneleri hem de tüm bölümleri ve fragmanları bulabilirsiniz.

Twitter: https://twitter.com/tvdiziguvercin
Instagram: https://www.instagram.com/tvdiziguvercin/
Facebook: https://www.facebook.com/tvdiziguvercin/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCFl99iZxISGjhqBB0Zhm9SQ
Resmi internet sayfası: https://www.startv.com.tr/dizi/guvercin

TÜM HABERLER:

Güvercin dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Tüm haberleri okumak için tıklayın… 

Güvercin Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

GENEL İZLENİM:

Zeugma’nın gizemli ‘Çingene Kızı’ hikayesi; Güvercin dizisinde Zülüf (Almila Ada) ve Kenan’ın (Mehmet Ali Nuroğlu) aşkında yeniden vücut buldu. Zülüf ve Kenan’ın masalsı aşkı ekran macerasına hızlı başlasa da istenen reyting oranını yakalayamadı. Dizi 13 bölümlük performansı sonrasında düşen reytingleri nedeniyle final kararı aldı. Tam da o günlerde yani 2019 yılının mart ayının ortasında Türkiye’de görülen koronavirüs salgını nedeniyle çekimler durduruldu, Güvercin dizisi de uzun bir süre ekrandan uzakta kaldı. Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi, son olarak da final çekimi için şehir değiştirmesiyle dikkatleri çekti. Daha önce Antep’te gerçekleşen çekimlerin koronavirüs nedeniyle Nevşehir’in Ürgüp ilçesine kaydırıldığı öğrenildi. Star TV yönetimi 16. Bölümüyle diziye final yaptırdı.

HİKAYESİ:

On beş yıl önce Bedir Kavvi ve Ahmet Cibranoğlu iki yakın arkadaştır. Ahmet Cibranoğlu’ nun öldürülmesinin ardından Bedir Kavvi yakın arkadaşının cinayeti ile suçlanarak cezaevine gönderilir. On beş yıl aranın ardından Bedir Kavvi hapishaneden çıkar. Cibranoğlu konağında Bedir Kavvi’nin hapishaneden çıktığını duyan Ökkeş deliye döner. On beş yıl önce yaşanan olayın ardından Cibranlar’ın İstanbul’da okuyan oğlu Kenan, babasının ölüm haberinin ardından Gaziantep’e ailesinin yanına döner evin reisi olarak hayatına kaldığı yerden devam eder. Kenan bir taraftan ailesinin işlerini sürdürmek ve büyütmek için çabalarken bir taraftan da serseri olan kardeşi Ökkeş’i dizginlemek ile mükelleftir.

Kavvi ailesinin güzel kızı Zülüf, babasın on beş yıldır hapishanede olması nedeniyle annesi ile birlikte kendi ayakları üzerinde durmuş ve aynı zamanda küçük kardeşi Müslüm’e de sahip çıkmıştır. Babasının yıllar sonra hapishaneden çıktığını öğrenince büyük mutluluk yaşayacak olan Zülüf’ün sevinci kardeşi Müslüm’ün Cibran’ların kızı Nefise ile kaçtığını öğrenince son bulacaktır.
Zülüf, kuş uçmaz kervan geçmez, dağların doruklarında kör bir kuyuda ölümü beklemektedir. Bir çingene kızı gibi yerin yedi kat dibindedir. Zülüf, atıldığı bu kuyudan genç bir adam tarafından kurtarılır. Bir mucize gibi karşısına çıkan Kenan’ın kim olduğunu öğrendiğinde ise hayatının şokunu yaşar.

Kuyunun başında beklemekte olan Kenan, akşam güneşinin kızıllığı altında, güzelliğiyle dillere destan Zülüf’ü görür kuyudan çıkarken. Kenan’ın dizlerinin bağı çözülür, yer ve gök alt – üst olur.

On beş yıl önce işlenen cinayet yüzünden etrafa saçılan kan, o günden sonra her iki aileye de bulaşacaktır. Ta ki bir gün aşk gelip, her şeyi temizleyene dek…

Güvercin Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 12

KARAKTERLER:

Oyuncu (Karakter)
Mehmet Ali Nuroğlu (Kenan)
Almila Ada (Zülüf)
Menderes Samancılar (Bedir )
Nursel Köse (Kevsa)
Devrim Saltoğlu (Celil)
Osman Albayrak (Kasım )
Genco Özak (Ökkeş)
Toprak Sağlam (Emel )
Eslem Akar (Nefise)
Berke Üsdiken (Müslüm )
Gülen Karaman Yıldır ( Zeliha )
Dilan Telkök (Betül )
Gözde Fidan (Nimet)
Erdal Cindoruk (Gaffur )

Güvercin Dizisi | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 13

MEKANLAR:

Güvercin dizisinin çekimlerinin bir kısmı Urfa’da gerçekleştirilse de çekimlerin büyük bölümü Gaziantep’in Nizip ilçesine bağlı Belkıs Köyünde yapıldı. Dizinin final bölümünün çekimleri ise koronavirüs nedeniyle Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde gerçekleştirildi.

JENERİK:

İmkansız bir aşkın anlatıldığı Güvercin dizisinin müzikleri Alp Yenier’e ait. Dizinin jenerik müziği de kısa sürede izleyici tarafından beğenildi.

FRAGMANLAR:

Güvercin dizisinden ilk fragman Star TV’nin ve dizinin sosyal medya hesapları üzerinden 2019 yılının Kasım ayında yayınlandı. İlk görüntüler büyük beğeni topladı ve merak uyandırdı.

İlk Tanıtım:

Güvercin dizisinin yayınlanmış tüm fragmanlarını youtube kanalında izleyebilirsiniz.

TÜM BÖLÜMLER:

Güvercin dizisi 24 Kasım 2019 tarihinde Star TV’de yayınlanmaya başladı. 1 sezon devam eden dizi düşük reytingleri nedeniyle 28 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan 16. Bölümü ile final yaptı.

Güvercin dizisinin tüm bölümlerini Star TV’nin internet sitesinde izleyebilirsiniz. Lütfen tıklayınız.

KAMERA ARKASI:

Gaziantep’te birçok görkemli yapıda çekilen dizinin kamera arkasındaki görüntüleri de zaman zaman youtube kanalında yayınlandı. Aşağıda bu görüntülerin bir kısmını görebilirsiniz.

ETKİLEYİCİ SAHNELER

Güvercin dizisinden etkileyici bazı sahneleri sizin için derledik. Ayrıca dizinin diğer unutulmaz sahnelerini Youtube resmi sayfasındaki ‘Oynatma Listesi’nden izleyebilirsiniz.

Bağlasanız Bu Evde Kalmam !

Baban Bir Katil!

Skandal Sır Ortaya Çıktı!

Aşığım, Aşık!

İpek’ten Zülüf’e İtiraflar

Babanın Katili Kardeşimi Öldürdü!