Ana sayfa Dizi Haberleri Güvercin dizisi Sıla dizisi özlemini çekenlere iyi geldi!

Güvercin dizisi Sıla dizisi özlemini çekenlere iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Sıla dizisi bir döneme damga vurmuştu.15 Eylül 2006 tarihinde atv’de yayın hayatına başlayan dizi 79 bölüm sürdü ve 20 Eylül 2008 tarihinde yayın hayatını tamamladı.Cansu Dere ve Mehmet Akif Alakurt başroldeydi ve büyük de beğeni toplamışlardı. Hala akıllarda olan Sıla dizisinin özlemini çeken birçok izleyici, Güvercin dizisinde benzer özellikler buldu.

24 Kasım Pazar akşamı ilk bölümü ekrana gelen Güvercin dizisi alışılmış bir töre hikayesiydi. Gaziantep’te çekilen dizide çok önemli oyuncu kadrosu bulunuyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinde Vedat olarak ortalığı kasıp kavuran, ortaya koyduğu şiddet sahneleri ile eleştirilen Mehmet Ali Nuroğlu, bu sefer bambaşka bir roldeydi. Vedat’tan çok farklı hatta tam zıttı bir karakter ile izleyici karşısına çıkan Nuroğlu, hayranlarından da büyük takdir topladı.

1 Aralık Pazar günü Güvercin dizisinin 2. bölümü ekrana gelecek. Kenan, töre gereği Zülüf ile evlenmek zorunda kalır. Ancak bu o kadar da kolay değildir.Hem Zülüf bu işe hemen razı gelmeyecek hem de Ökkeş, Müslüm’e kan kusturacak… Zülüf ve Ökkeş dizinin iki asi ismi aslında… Kenan ise yatıştırıcı, birleştirici bir akil kişilik konumunda.

Mehmet Ali Nuroğlu ile Almila adayı birbirine yakıştıran izleyiciler, ikilinin bu hallerini Sıla dizisine benzetti.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, “Birbirlerine aşırı yakışıyorlar” diye yazan dizi hayranları, reytingin bol olmasını ve yapımın uzun süre ekranda kalmasını diliyor.

Bir izleyici, “Sıla dizisine benzettim. Umarım ömrü Sıla gibi uzun olur” diye yazdı. Dizinin Pazar günü yayınlanması da izleyicileri çok memnun ediyor.

Bazı dizi izleyicileri ise Nuroğlu’nun sergilediği Vedat karakterinden bir türlü kurtulamadıkları, sahnelerde hep Vedat’ı hatırladıklarını da belirten ifadeler kullandı.

Yapımcılığını Pastel Film, Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği, oyuncu kadrosunda; Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Osman Albayrak, Genco Özak, Toprak Sağlam, Eslem Akar, Berke Üsdiken, Gülen Kahraman, Işıl Dayıoğlu, Dilan Telkök, Ayşegül İşsever, İdil Memi, Sabri Memi, Enver Akbaş, Tolga Pancaroğlu ve Gözde Fidan’ın yer aldığı Güvercin’in öyküsü Gaziantep’te geçiyor. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu dizinin senaryosunu Halil Özer kaleme alıyor.