Ana sayfa Dizi Haberleri Güvercin dizisinde başrol oyuncusu ayrılıyor mu?

Güvercin dizisinde başrol oyuncusu ayrılıyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının sevilen dizilerinden Güvercin, Star TV ekranında yüksek tempoda devam ediyor. Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Bestemsu Özdemir, Genco Özak ve Menderes Samancılar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin şu ana kadar 12 bölümü yayınlandı.

Yüksek temposu ve hızlı akan hikayesi ile Güvercin dizisi ekranda bu tempoyu tutturan çok az yapımdan birisi. Gaziantep’te çekimleri yapılmakta olan Güvercin dizisinin 13.yeni bölümünden ön izleme yayınlandı.

Kevsa, hak ettiği gibi hapse giriyor. Zeliha, hapisten çıkıyor ve Nefise onu bir daha affetmeyecek. Müslüm’ü kötü yola düşmek üzereyken birisi çıkıp kurtaracak mı merak ediliyor. Kenan ile Zülüf’ün aşkının arasına İpek girebilecek mi? İşte bu da merak konusu…

Güvercin dizisinde başrol oyuncusu ayrılıyor mu? 7

Ancak dizinin 13. bölümünde Ökkeş’in başı aşk davasından derde giriyor. Nimet yüzünden bıçaklanan Ökkeş’in hayati riski olduğunu fragmandan anlıyoruz. Kenan, İpek’ten kardeşini kurtarmasını istiyor, ne gerekirse yapacak.

Başrol oyuncusu Genco Özak diziden ayrılacak mı, takipçiler merakta kaldı. Ancak Ökkeş karakterinin dizinin ana karakterlerinden olduğunu söyleyelim, karakterin diziye veda etmesi çok kötü bir sonuç olur.

İşte Güvercin dizisinin 13. bölümünden ilk görüntüler: