Ana sayfa Dizi Haberleri Güzel Günler dizisinde Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı ve Ecem Erkek’in imajları ortaya çıktı!

Güzel Günler dizisinde Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı ve Ecem Erkek’in imajları ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Güzel Günler isimli yeni dizide ünlü kadın oyuncular bir araya geldi. Binnur Kaya ile birlikte Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı ile Ecem Erkek bu dizinin kadrosunda bulunuyor.

İlk fragmanı yayınlanan ve eğlenceli hikayesi ile de ekranda fark yaratması beklenen dizide yer alan oyuncuların imajları da dikkatleri çekti. Binnur Kaya, Kırmızı Oda dizisindeki Manolya karakterinden çok daha farklı bir imaj ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Güzel Günler dizisinde Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı ve Ecem Erkek'in imajları ortaya çıktı! 12

Ecem Erkek de en son Güldür Güldür Show programında yer almış ve ayrılığı ile hayranlarını üzmüştü. Ünlü oyuncu, bu sefer televizyon dizisiyle ekranda yerini alacak ve kıvırcık saçlarıyla yine dikkatleri çekecek.

Güzel Günler dizisinde Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı ve Ecem Erkek'in imajları ortaya çıktı! 13

Zeynep Çamcı ise uzun süredir televizyon dizilerinde yer almıyordu. Yine farklı tarzını Güzel Günler dizisinde de sergileyecek olan Zeynep Çamcı’nın ekrana geri dönüşü hayranlarını memnun etti.

Güzel Günler dizisinde Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı ve Ecem Erkek'in imajları ortaya çıktı! 14

Leyla Tanlar ise güzelliği ile hayranlarını mest eden bir isim ve yeni dizisinde de yine hem yeteneklerini hem de güzelliğini sergileyecek. Oyuncu en son Kaçış isimli Disney Plus dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koymuştu.

Güzel Günler dizisinde Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı ve Ecem Erkek'in imajları ortaya çıktı! 15

Son Yaz dizisinin ardından geçen sezon Annenin Sırrıdır Çocuk’ta da izlediğimiz Olgun Toker, ayrıca Mezarlık isimli Netflix dizisiyle de dikkatleri çekmişti. Oyuncu, bu yeni dizinin de yine başrolünde yer alacak.

Güzel Günler dizisinde Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı ve Ecem Erkek'in imajları ortaya çıktı! 16

Dizide ayrıca Çukur ile öne çıkan Burak Dakak da erkek oyuncular arasında bulunuyor.

Burak Dakak en son Aydınlıkevler isimli tiyatro oyunuyla sahnede de yer alarak önemli bir deneyim daha kazanmıştı.

Güzel Günler dizisinde Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı ve Ecem Erkek'in imajları ortaya çıktı! 17

Selma ile Mihran’ın doğdukları gün kulaklarına fısıldanan ölümsüz aşkın, bu aşkın ardındaki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesini ekrana taşıyacak ‘Güzel Günler’ yakında Show TV’de yayınlanacak.