Ana sayfa Dizi Haberleri En popüler çiftler yine Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka’dan çıktı ama Darmaduman dizisiyle her şey değişebilir!

En popüler çiftler yine Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka’dan çıktı ama Darmaduman dizisiyle her şey değişebilir!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın sevilen 3 gençlik dizisi Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka dizileri, özellikle genç kuşağın merakla izlediği yapımlar. Liselerde yaşanan ve kimi zaman şiddete, zorbalığa varan olayların konu edildiği diziler, uzun zamandır sosyal medyanın gündeminden düşmüyor!

Sosyal medyada iletiler ve paylaşımlar üzerinden düzenli olarak yapılan ölçümlemelerle aylık, haftalık, yıllık popülerlik listeleri oluşturuluyor. Somera’nın yaptığı en son haftalık listede ‘En popüler çiftler’ kategorisinde sıralama yine değişmedi!

Aylardır Kardeşlerim dizisinin 3 çifti Asiye ve Doruk, Aybike ve Berk ile Süsen ve Ömer çiftleri, ilk üç sırada yer alıyor. 12-19 Ekim tarihlerini kapsayan ileti sayılarıyla ortaya çıkan tablonun 4. sırasında yine Duy Beni dizisinin çifti Ekim ve Kanat varken, 5. sırada da Tozluyaka dizisinin sevilen çifti Zeyno ve Çağrı bulunuyor.

En popüler çiftler yine Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka'dan çıktı ama Darmaduman dizisiyle her şey değişebilir! 8

Bu sonuçlar, haftalardır hatta aylardır değişmedi! Bu arada ekranın yeni gözdesi olmaya hazırlanan Darmaduman dizisinin, bu tabloyu değiştirmesi bekleniyor! Zira, genç kuşağın ilgisini çekme ihtimali yüksek bir dizi Darmaduman!

90’lı yıllara damgasını vuran ve Türkiye’de Evimiz Hollywood’da ismiyle yayınlanan Beverly Hills 90210 dizisinin uyarlaması olan ve Ay Yapım’ın imza attığı dizi yakında ekranda olacak. Gençlik dizilerinin revaçta olduğu bir dönemde ekranın yeni gençlik dizisi olarak dikkatleri çekmesi bekleniyor.

Favori erkek ve kadın oyuncular ve favori çiftler listelerine de muhtemelen Darmaduman’ın oyuncuları, karakterleri hızla girecek! Yayın tarihi 27 Ekim olarak açıklanan dizi, Perşembe akşamları ekrana gelecek. Bir hafta sonra yayında olacak olan dizinin genç oyuncu kadrosunda, son dönemin çok konuşulan, çok başarılı, dikkat çeken isimleri yer alıyor! Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora, Hafsanur Sancaktutan ve Aytaç Şaşmaz, başrollerde yer alıyor!

En popüler çiftler yine Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka'dan çıktı ama Darmaduman dizisiyle her şey değişebilir! 9

Gençlik dizilerine bir yenisinin daha eklenmesi ile birlikte popülerlik tablolarında değişiklikler yaşanması da bekleniyor! Darmaduman’ın Perşembe akşamları Aldatmak, Gelsin Hayat Bildiği Gibi ve Camdaki Kız isimli 3 güçlü rakibinin yanında bir de sosyal medyada farklı rakipleri olacak! Bakalım, dengelerin değişeceği sosyal medyada Darmaduman etkisi, aylardır popüler çiftler ve oyuncular kategorilerinde kimlerin tahtını sallayacak?

Gençlerin kendilerini, hayatı, arkadaşlığı ve aşkı keşfettikleri yolculuklarında yetişkinlerin de
gençlikleriyle hesaplaşmalarını ve kendilerini yeniden bulma hikayelerinin anlatıldığı
“Darmaduman” dizisi, ekranın yeni gözdesi olmaya aday bir yapım…