Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisinin ilk bölüm reytingleri Kızılcık Şerbeti için büyük şok oldu!

Ateş Kuşları dizisinin ilk bölüm reytingleri Kızılcık Şerbeti için büyük şok oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ateş Kuşları isimli atv dizisi ilk bölümü ile Cuma akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin ilk bölümden çok iyi reytingler elde etmesi şaşırtıcıydı. Hande Soral, İlayda Alişan, Görkem Sevindik ile Burak Tozkoparan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yayınlanan fragmanları bir süredir bir hayli ilgi görüyordu.

Ateş Kuşları dizisinin ilk bölüm reytinglerinin de çok iyi gelmesi izleyicilerin ilgisini kanıtlayan bir gelişme oldu. Dizinin tüm kişiler kategorisinde çok iyi bir oran elde ederek Kızılcık Şerbeti’ni adeta ikiye katlaması şaşırtıcıydı.

AB grubunda ise Kızılcık Şerbeti ikinci sırada ama hemen arkasında Ateş Kuşları dizisi bulunuyor. ABC1 grubunda yine çok iyi bir reyting elde eden Ateş Kuşları günü ikinci sırada tamamladı.

Tabii ki reytinglere bakıldığı zaman çift haneli oranlarla sezonun en başarılı yapımı olarak öne çıkan Yalı Çapkını dizisi açık ara önde. Ancak ilerleyen haftalarda Ateş Kuşları dizisinin dikkat çekici bir yükseliş daha sergilemesi durumunda çift haneli oranlara ulaşma ihtimali de bilirdi.

Bu durumda Cuma akşamları Yalı Çapkını ile Ateş Kuşları dizisinin rekabeti ortaya çıkabilir. Şimdiye kadar Kızılcık Şerbeti dizisinin iyi bir reyting istikrarı sergilediği ortamda Cuma rekabeti baştan aşağıya değişecek gibi gözüküyor.

Ateş Kuşları dizisinin başlaması en çok da Kızılcık Şerbeti dizisinin geri planda kalmasına neden olabilir gibi gözüküyor.