Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Deniz Baysal çocuk itirafıyla şaşırttı!..

Güzel oyuncu Deniz Baysal çocuk itirafıyla şaşırttı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in ilgiyle izlenen Teşkilat dizisinin yıldızı Deniz Baysal, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

30’lu yaşların dönüm noktası olduğunu belirten güzel oyuncu, “Bence kadınlığının daha çok farkına varıyor, değerini bilmeye başlıyorsun. Ben de daha çok kendime bakmaya ve yatırım yapmaya başladım. Çok iyi hissediyorum, keşke bunu 20’lerde hissetseydim diyorum” sözleriyle dikkat çekti.

Oyuncu 30’ların hayatını nasıl değiştirdiğini şöyle ifade etti; “Sette ya da özel hayatımda olsun, kırılgandım, çok fazla mütevazıydım… Hakkımı koruyamayan biriydim. Şimdi onu geliştirdim. Artık biri sınırımı aşmaya kalktığında “Dur” diyebiliyorum. Bu da çok hoşuma gidiyor.”

Güzel oyuncu Deniz Baysal çocuk itirafıyla şaşırttı!.. 8

Oyuncu şu sıralar çocuk istemediğini de itiraf ederek; “Nasıl anlatılır ki? Bu, cevabı biraz karışık ve özel bir soru aslında. Benim bedenim, benim kararım. Ben kendimi, özgürlüğümü biraz geç keşfettim, kendi değerimin geç farkına vardım. Çocuğa yazık diye düşünüyorum. O sorumluluğu istemiyorum. Çalışmak, Barış’la vakit geçirmek istiyorum, Allah isteyene nasip etsin o yüzden. Bir-iki sene sonra fikrim değişebilir ama şu an yeğenlerim yetiyor bize.” dedi.

Güzel oyuncu Deniz Baysal çocuk itirafıyla şaşırttı!.. 9

Üç sezondur devam eden Teşkilat dizisinin yeni sezonunda ünlü oyuncu Murat Yıldırım ile partner olan Deniz Baysal, Yıldırım hakkında da övgü dolu sözler söyledi.

Murat Yıldırım’ın çok keyifli, çok çalışkan, çok ince düşünen, sahneleri oturup tek tek analiz eden biri olduğunu ifade eden güzel oyuncu; “Çok da eğlenceliymiş, eşi de öyle. Bebekleriyle de tanıştım, çok tatlılar” ifadelerini kullandı.