Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin setinde en komik iki oyuncu var ki, set ekibi onları izlemeye doyamıyor!

Yalı Çapkını dizisinin setinde en komik iki oyuncu var ki, set ekibi onları izlemeye doyamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022 yılında önce Baba dizisinde Sevil karakteri ile izlediğimiz Beril Pozam, ardından da bu sezonun en başarılı dizisi Yalı Çapkını’nda yer almaya başladı. Star TV’de yayınlanan dizide Suna karakterini canlandıran oyuncu, muhteşem reytingler elde eden Yalı Çapkını ile birlikte popülerliğini de büyük ölçüde artırma fırsatı elde etti.

2017 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz oyuncu Afili aşk isimli dizideki Nazmiye karakteri ile dikkat çekmişti. Akrep ve Ada Masalı dizileri ile de televizyon ekranında geniş kitlelere kendisini gösteren Beril Pozam, son dönemin iyi çıkış yakalayan kadın oyuncularından birisi oldu.

Beril Pozam, Yalı Çapkını dizisinin setindeki bazı özel konuları Onedio’nun youtube kanalındaki programda açıkladı. Hayranlarından gelen soru üzerine genç oyuncu, dizinin setindeki en komik isimlerin Diren Polatoğulları ile Doğukan Polat’ın olduğunu söyledi.

Yalı Çapkını dizisinin setinde en komik iki oyuncu var ki, set ekibi onları izlemeye doyamıyor! 7

Her iki oyuncunun da komiklik konusunda başa baş gittiğini anlatan Beril Pozam, “Benim için setin en komiği Diren ile Doğukan. İkisiyle de ayrı ayrı sahnelerdeyim. Onları izlerken çok gülüyorum. Hem de set arasında yaptığımız dedikodularda aşırı eğleniyorum” diye konuştu.

Dizi setinde ekip olarak yemek yemeyi çok sevdiklerini ifade eden oyuncu, ayrıca hep birlikte konuşmayı çok seven bir dizi ekibi olduklarını da belirtti.

Set aralarında oyuncuların sohbetlerinin de çok eğlenceli geçtiğini Beril Pozam’ın sözleri ortaya çıkardı.