Ana sayfa Dizi Haberleri Dizisi final yapan Alina Boz, 2022 yılında diğer projesiyle bir ilki gerçekleştirdi!

Dizisi final yapan Alina Boz, 2022 yılında diğer projesiyle bir ilki gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alina Boz, Fox TV ekranında yer alan Bir Peri Masalı dizisinin başrol kadın oyuncusuydu. Dizi 13. bölümü ile 27 Aralık Salı akşamı final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Alina Boz, hayranlarının büyük heyecanla beklediği ama tam da aradıklarını bulamadığı dizide, Tarık Emir Tekin ile etkileyici bir partnerlik yaptı.

Bir Peri Masalı dizisi ile bu sezonun çok da ilgi çekmeyen ve 13 bölümde ekran ömrünü tamamlayan bir yapım olarak hatırlanacak. Alina Boz hayranları ise şimdi ünlü oyuncunun yeni projesini heyecanla bekliyor.

Dizisi final yapan Alina Boz, 2022 yılında diğer projesiyle bir ilki gerçekleştirdi! 9

Alina Boz, 30 Aralık günü Disney Plus’ta izleyicilerle buluşacak olan Yılbaşı Gecesi isimli filmin ekibinde yer alıyor. Gülse Birsel imzasını taşıyan film aynı zamanda Alina Boz için de büyük önem taşıyor. Komedinin en farklı örneklerinden birisinde izleyeceğimiz genç oyuncu hem konsept olarak hayranlarını şaşırtacak hem de Gülse Birsel projelerinde ilk kez yer aldığı için de onun adına 2022 yılında özel bir süreç yaşandı.

Yılbaşı Gecesi’nin tanıtım toplantısında beyazlar içinde güzelliğini sergileyen oyuncu, hem Gülse Birsel hem de çok etkili bir kadro ile bir arada olduğu için büyük mutluluk yaşadığını söyledi.

Dizisi final yapan Alina Boz, 2022 yılında diğer projesiyle bir ilki gerçekleştirdi! 10

Alina Boz, “Yılbaşları hep çok özeldir, yeni umutlar, yeni dilekler, yeni isteklerdir. Böyle güzel bir günü, böyle güzel bir filme döktüğümüz için çok mutluyum” diye konuştu.

Alina Boz, çok keyifli bir film olduğunu ifade etti ve bu ekip ile birlikte yer alabildiği için de çok mutlu olduğunu söyledi.

Zarafeti ile göz kamaştıran ve son dönemin en başarılı kadın oyuncularından birisi olarak tarif edilen Alina Boz, filmi çok hızlı şekilde montajlayarak tamamlayan Disney Plus ekibine de teşekkür etti.

Dizisi final yapan Alina Boz, 2022 yılında diğer projesiyle bir ilki gerçekleştirdi! 11

Alina Boz, Yılbaşı Gecesi isimli film projesinde Boran Kuzum ile partnerlik yapacak. İki genç oyuncunun uyumu ve enerjisi büyük merak konusu oldu.