Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Esra Bilgiç gelinlik giydi sosyal medya sallandı!..

Güzel oyuncu Esra Bilgiç gelinlik giydi sosyal medya sallandı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü Oyuncu Esra Bilgiç, ekranlara en son Fox TV’de yayınlanan dönem dizisi Kanunsuz Topraklar ile gelmişti. Dizinin erken finali sonrasında oyuncuya Netflix için çekilen Terzi dizisinden teklif geldiği konuşulmuştu. OGM ile bazı şartlarda anlaşamayan oyuncunun teklifi kabul etmediği de kendi açıklaması ile ortaya çıkmıştı.

Bir süredir ekranlardan uzakta olan Esra Bilgiç ,L’officiel Dergisi’nin Weedding eki için gelinlikle poz verdi. Birbirinden dikkat çekici pozlarını sosyal medya hesabından da paylaşan güzel oyuncu, hayranlarından övgü dolu yorumlar aldı.

Dergide ünlü oyuncu ile ilgili şu ifadelere yer verildi; “Gelinlikler içinde masallardan fırlayan büyüleyici bir peri kızını andırsa da, gerçekte ayakları yere sağlam basan gerçekçi bir kadın profili çiziyor Esra Bilgiç.”

Güzel oyuncu Esra Bilgiç gelinlik giydi sosyal medya sallandı!.. 8

Derginin düğün sayısı için farklı tazlarda pek çok gelinlik giyen oyuncu röportajda evlilik konusundaki düşüncelerini de anlattı;

Esra Bilgiç evliliği; “Birbiriyle iyi anlaşan, birbirini anlayan, birbirini seven, birbirine saygı duyan, hayat görüşlerinin ve hayal ettikleri hayatın benzer olduğu iki insanın hayat yolunda el ele yürüme arzusu taşıması” olarak tanımladı.

Güzel oyuncu Esra Bilgiç gelinlik giydi sosyal medya sallandı!.. 9

Oyuncunun hayranları fotoğraflara; ‘Çok yakışmış’ ve ‘Nazar değmesin’ şeklinde yorumlarda bulundular. Esra Bilgiç, yeni projesiyle de adından söz ettirecek. Ünlü oyuncu, 2023 yılında, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı nedeniyle Disney Plus’ın bir jesti olarak çekilecek olan Atatürk dizisinde, Mustafa Kemal ile 1913-1916 yılları arasında mektuplaşmalarıyla da bilinen ve Atatürk’ün yakın dostu olan ‘Madam Corinne Lütfü’ye hayat verecek.