Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’den sonra Öykü Gürman için Alparslan dizisinin anlamı çok büyük!

Sen Anlat Karadeniz’den sonra Öykü Gürman için Alparslan dizisinin anlamı çok büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezona bomba gibi başlamaya hazırlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin 28. bölüm yayın tarihi 19 Eylül Pazartesi olarak duyuruldu. Fahriye Evcen’in ayrılmasının ardından Barış Arduç başrolde yalnız kalırken, diziye yeni isimler de dahil oldu. Serhat Tutumluer, Kayra Zabcı, Bora Cengiz, Umut Karadağ ve Öykü Gürman yeni sezonda ekip ile birlikte dizinin başarısı için ter dökecek.

Alparslan Büyük Selçuklu güçlü oyuncu kadrosu, ihtişamlı dekoru ve etkileyici senaryosuyla yeni sezonda da büyük ilgi görecek. Yeni sezonda dizinin önemli isimlerinden birisi olması beklenen Öykü Gürman da heyecanla dizinin ikinci sezonunun başlamasını bekliyor. Şarkıcılık ile oyunculuğu birlikte yürüten Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz isimli dizideki Asiye karakteri ile büyük beğeni kazandı. En son Gel Dese Aşk isimli 4 bölüm süren dizide de izlediğimiz Öykü Gürman, ayrıca televizyon programları yaparak da ekranda görünen bir isim.

Konser programlarına devam eden, aynı zamanda dizi için sete de çıkan Öykü Gürman’ı yoğun bir dönem bekliyor. Dizi için hem at binme hem de kılıç kullanma eğitimleri alan oyuncu, “Eylül’de başlayacak. Bu arada fırsat bulduğumda binicilik okuluna gittim. Fırsat buldukça devam ediyorum” dedi.

Sen Anlat Karadeniz'den sonra Öykü Gürman için Alparslan dizisinin anlamı çok büyük! 7

At binmesinin yanı sıra dövüş sahnelerinde kılıç da kullanması gereken oyuncu, sahnelerde hiç zorlanmadığından bahsetti. Öykü Gürman, “Yok hiç zorlanmıyorum. Seviyorum hatta heyecanlıyım, bir an önce başlasın istiyorum. Özellikle kılıç kullanmak çok zevkli” diye konuştu.

Dizideki kostümlere alışmasının ilk başlarda zor olduğunu ama daha sonra bunu aştığını anlatan Öykü Gürman, severek yaptığı için kısa sürede alıştığını anlattı.

Öykü Gürman adına Alpraslan gibi çok etkili bir dizide yer alması önemli bir oyunculuk adımı olarak görülüyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinde başarılı performansı ile göz doldurduktan sonra dizilerden uzaklaşan Gürman, Alparslan Büyük Selçuklu projesi sayesinde yeniden TRT1 ekranında hayranlarına yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak. Oyuncunun kariyeri adına Alparslan dizisinin önemi çok büyük.

Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminde de rol alan Öykü Gürman, bu filmin 21 Ekim’de vizyona çıkacak olmasının heyecanını da yaşıyor.