Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisi için sete çıkıldı, Akın Akınözü’nün yeni imajı ortaya çıktı!

Tuzak dizisi için sete çıkıldı, Akın Akınözü’nün yeni imajı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Özgün hikayesi ve yepyeni anlatım tarzıyla dikkat çeken “Tuzak” setinden ilk fotoğraflar geldi.
Başrollerini Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu paylaşırken, yönetmenliğini Aytaç Çiçek, senaristliğini ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu yapacak.

tv8 ekranlarında yayınlanacak olan Tuzak dizisinin etkili bir hikayesi bulunuyor. Dizinin başrolünde yer alan ve milyonlarca hayranı tarafından da heyecanla beklenen Akın Akınözü, Umut isimli bir avukatı canlandıracak. Oyuncunun yeni imajı da ilk set gününde ortaya çıktı.

Tuzak dizisi için sete çıkıldı, Akın Akınözü'nün yeni imajı ortaya çıktı! 10

Tuzak dizisinin ilk set gününde ekip bir araya geldi ve birbirleri ile tanışma fırsatı buldu. İlk sahnelerin çekimlerinin de yapıldığı dizi ile birlikte yeni bir heyecanlı bekleyiş de başladı.

Dizinin yakında fragmanlarının yayınlanması beklenirken, Eylül sonu veya Ekim ayının başlarında ilk bölümün yayınlanabileceği tahmin ediliyor.

Tuzak dizisi için sete çıkıldı, Akın Akınözü'nün yeni imajı ortaya çıktı! 11

Dizinin kadın başrolü olarak en son ekibe katılan Bensu Soral da geçen sezon Cam Tavanlar dizisinden 1 yıl sonra yeniden sete çıkarak, kariyerinde yeni bir adım daha attı.

Ayrıca Yasak Elma dizisinde başrolde yer aldıktan sonra ayrılan ve Mahkum dizisiyle geçen sezon yeniden setlere dönen Talat Bulut da, Tuzak dizisiyle birlikte yeni bir aksiyon hikayesinin içine dahil oldu.

Tuzak dizisi için sete çıkıldı, Akın Akınözü'nün yeni imajı ortaya çıktı! 12

Dizide başrolde yer alan Rıza Kocaoğlu ise Çukur dizisindeki Aliço karakterindeki başarısının ardından, Netflix’te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisinde de çok etkili olmuştu.

Rıza Kocaoğlu, Tuzak dizisinin de dört başrolünden birisi olarak yeniden setlere dönüş yaptı.

Tuzak dizisi için sete çıkıldı, Akın Akınözü'nün yeni imajı ortaya çıktı! 13

Tuzak, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda bütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesidir.

Yıllarca en ince detayına kadar çalışılarak yapılan yıkıcı intikam planının karşısında ise düşmanın zeki ve güçlü kızı olacaktır… Kimin kimi Tuzak’a düşüreceği ise bir bilmeceye dönüşecektir..

“TUZAK” yakında TV8’de…