Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Hande Doğandemir estetik açıklamasıyla şaşırttı!..

Güzel oyuncu Hande Doğandemir estetik açıklamasıyla şaşırttı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Hande Doğandemir en son Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken dizisiyle ekranlara geldi. Ancak dizinin kısa sürede final yapması oyuncunun hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Hande Doğamdemir Annemizi Saklarken’de üç çocuklu bir anne olan ‘Handan’ rolüyle bugüne kadar ekranlarda çok görmeye alışık olmadığımız anne karakterini başarıyla canlandırdı.

Dizinin final yapmasının ardından dinlenmeye çekilen oyuncu Women’s Shine Magazina Dergisi’nin Mayıs ayı sayısı için objektif karşısına geçti.

Güzel oyuncu Hande Doğandemir estetik açıklamasıyla şaşırttı!.. 8

Dergiye verdiği röportajda estetik konusundaki görüşlerini dile getiren Hande Doğandemir, estetiğe karşı olmadığını belirterek; “Estetiğim yok, olsa söylerim. Ben doğallıktan yanayım ama bir gün ihtiyaç duyarsam yaptırırım” şeklinde konuştu.

Kadının güzellik anlayışı üzerine yapılan toplumsal baskıyı yanlış bulduğunu belirten Hande Doğandemir, “Beni üzen toplumsal baskı, dayatılan güzellik algısı. Bu algıya kapılmadan kendimizi sevebilmeyi öğrenmeliyiz” dedi.

Güzel oyuncu Hande Doğandemir estetik açıklamasıyla şaşırttı!.. 9

Mükemmel olmak zorunda hissetmediğini söyleyen oyuncu “Biz toplumun olmamızı istedikleri kişiler olmayacağız. Ben güzel, fit, mükemmel olmak zorunda değilim. Ben birinin eşi, sevgilisi, annesi olmak zorunda değilim.

“Dünyanın En Kötü İnsanı filminde şöyle bir söz geçiyor: ‘Kendi hayatımın yardımcı oyuncusu gibi hissediyorum.’ Bir tane hayatımız var ve o hayatın başrolü olmalıyız” ifadelerini kullandı.