Ana sayfa Sosyal Medya Ekranlardan bir süredir uzak kalan Gonca Vuslateri, yeni projesiyle çok konuşulacak!

Ekranlardan bir süredir uzak kalan Gonca Vuslateri, yeni projesiyle çok konuşulacak!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sinema ve televizyon dünyasının yetenekli oyuncuları arasında yer alan Gonca Vuslateri, çok uzun zamandır herhangi bir dizi projesinde yer almıyor. Oyuncuyu en son Show TV’de yayınlanan “Tehlikeli Karım” dizisinde ekranlarda görmüştük.

2021 yılında da Gürgen Öz ile başrolünü paylaştığı Her Şey Dahil isimli film projesinde oynayan Gonca Vuslateri, geçtiğimiz aylarda biri romantik komedi tarzında olan iki sinema film projesinin müjdesini vermişti. Geçen sürede çekimleri tamamlanan, başrollerinde Burak Yamantürk ve Öznur Serçeler ile birlikte oynadığı “Allah Yazdıysa Bozsun” isimli sinema filmi 15 Mayıs’ta izleyicisiyle buluşacak.

Gonca Vuslateri şimdilerde ise kariyerinde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Oyuncu öğrenilen kulis haberlerine göre Fatih Aksoy’un patronu olduğu Medyapım’la yazdığı film senaryosunu filme çekilmesi için anlaştı.

Başarılı oyuncu kimliğinin yanına senaristliği de ekleyen Gonca Vuslateri, senaryosunu yazdığı bir komedi filmi kaleme aldı. Henüz oyuncu kadrosu, yönetmeni ve ismi netleşmeyen filmin çekimlerinin temmuz ayında başlayacağı edinilen bilgiler arasında.

Bu günlerde senaryo üzerinde son çalışmaları yapan ve çok heyecanlı olduğu belirtilen Gonca Vuslateri aynı zamanda filmde kendisi de oynayacak.