Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan yeni dizisi sayesinde sosyal medyada yükseliyor!

Hafsanur Sancaktutan yeni dizisi sayesinde sosyal medyada yükseliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ya Çok Seversen isimli Kanal D dizisinin yayınlanmaya başlaması ile birlikte, sosyal medyada kadın oyuncular arasında Hafsanur Sancaktutan öne çıkmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu, canlandırdığı dolandırıcı Leyla karakteri ile yaz döneminin farklı karakterlerinden birisine imza atıyor.

Kerem Bürsin’in sosyal medyadaki büyük etkileşim gücünün Hafsanur Sancaktutan’ın da daha fazla öne çıkmasına yardımcı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Ya Çok Seversen dizisinin reytingleri çok iyi olmasa bile, sosyal medyadaki büyük etkileşim dalgasının devam ettiğini de belirtelim.

Bu sosyal medya etkinliği “en popüler kadın oyuncular” listesinde Hafsanur Sancaktutan’ın ikinciliğe kadar çıkmasını sağladı.

11 ile 17 Temmuz tarihleri arasını kapsayan haftada paylaşılan içerikler üzerinden Adba TV tarafından yapılan analizde en popüler kadın oyuncu olarak Demet Özdemir ismi zirvede bulunuyor.

İkinci sırada ise son günlerin konuşulan Ya Çok Seversen dizisinin kadın başrolü olarak Hafsanur Sancaktutan yer alıyor.

Sıla Türkoğlu’nun üçüncü sırada yer aldığı listede; Hande Erçel, Afra Saraçoğlu, Su Burcu Yazgı Coşkun, Ayça Ayşin Turan, Tuba Büyüküstün, Rabia Soytürk ve Elçin Sangu da yer alıyor.