Ana sayfa Dizi Haberleri Bambaşka Biri dizisinin durumu erken final yapan Ya Çok Seversen’e çok benziyor!

Bambaşka Biri dizisinin durumu erken final yapan Ya Çok Seversen’e çok benziyor!

tarafından ker_def

Bambaşka Biri isimli Fox TV dizisinin ilk başlarda iyi sonuçlar alması ama daha sonra reytinglerde düşüş yaşaması dikkatlerden kaçmadı. Ancak dizinin reytingler noktasında durumu son haftalarda pek de parlak olmasa bile hem yurt dışı satışları hem pazarlama başarısı hem de yurt dışındaki alıcıların diziyle yoğun bir şekilde ilgilenmesi konusunda önemli başarılar bulunduğunu söylemek gerekiyor.

İşte bu açıdan da yaz başında büyük bir heyecan yaratan Ya Çok Seversen dizisiyle bir benzerlik gözüküyor. Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı Ya Çok Seversen dizisi çok büyük bir tanıtım kampanyası ile geldi ve sosyal medyayı etkisi altına aldı. Yurt dışındaki alıcılar da diziyle yoğun bir şekilde ilgilendi ama yerli izleyicilerin dizinin hikayesini yeterince beğenmemesi sonucunda erken final kaçınılmaz oldu.

Kerem Bürsin gibi dünya çapında büyük etkisi olan oyuncunun başrolünde yer alması bile Ya Çok Seversen dizi projesinin 13 bölümden daha öteye geçmesine yetmedi. Sonuçta reytingler buna izin vermedi ve Kanal D projeyi yayından kaldırmaktan başka bir çare bulamadı.

Bambaşka Biri dizisinin durumu erken final yapan Ya Çok Seversen'e çok benziyor! 8

Ya Çok Seversen dizisi Kerem Bürsin hayranlarının sosyal medyada müthiş bir etkileşim hikayesi yazdığı ve oyuncunun da gücünü bir kez daha sergilediği bir yapım oldu.

Şimdi de benzer bir durum yurt dışında ismi anıldığında bile büyük kitleleri harekete geçiren bir Hande Erçel gerçeği var. Her ne kadar oyuncu ülkemizde yoğun şekilde eleştiriliyor olsa da yurt dışındaki Türk dizisi hayranları onu büyük bir heyecanla takip ediyor.

Burak Deniz’in de hatırı sayılır bir destekçisi olduğunu Bambaşka Biri dizisinin çok iyi bir tanıtım stratejisi ile yola çıktığını ve sosyal medyada da çok geniş bir etkileşim oluşturduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Bambaşka Biri dizisinin durumu erken final yapan Ya Çok Seversen'e çok benziyor! 9

Tüm bu noktalarda Ya Çok Seversen ile Bambaşka Biri dizilerinin birbirine benzediği de görülüyor. Ancak reytingler noktasında Ya Çok Seversen daha düşük oranlara sahipti ve devam etmesi bu yüzden mümkün olmadı.

Bambaşka Biri dizisi ise 8. bölümdür yayında olmasına rağmen büyük bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı. Dizinin reytingler noktasında düşüşün durduğunu geçtiğimiz hafta gördük. Pazartesi günü 9. yeni bölümde geçen haftaya göre daha iyi bir reyting elde edilir ise bunun gelecek adına çok önemli sinyal olacağını söyleyebiliriz.