Ana sayfa Dizi Haberleri Ya Çok Seversen dizisi görkemli başladı ama öyle bitmedi! Kerem Bürsin için durum daha da karışık!

Ya Çok Seversen dizisi görkemli başladı ama öyle bitmedi! Kerem Bürsin için durum daha da karışık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin hayranlarının uzun bir süredir beklediği televizyon dizisi Ya Çok Seversen değildi… Çok daha iyi ve güçlü bir hikaye bekleyen dizi hayranları ünlü oyuncuya doyamadan ekrandan yine kaybolduğunu düşünüyor.

Hafsanur Sancaktutan’ın başarılı performansı ile kariyerinde yine önemli adımlar attığı Ya Çok Seversen dizisi, Kerem Bürsin açısından tam olarak böyle bir sonuç doğurmadı.

Dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanmasına, sosyal medyada çok büyük etkileşim başarıları elde etmesine rağmen Ya Çok Seversen dizisi ileride hatırlanacak bir proje gibi durmuyor.

Kerem Bürsin’in hayranları uzun bir aradan sonra oyuncuyu yeniden ekranda gördükleri için memnun oldu. Ancak projenin onun bulunduğu seviyeye göre düşük kaldığını ve çok daha güçlü hikayelerde yer almasının zamanının geldiğini düşünenler de az değil.

Ya Çok Seversen dizisi görkemli başladı ama öyle bitmedi! Kerem Bürsin için durum daha da karışık! 7

Kerem Bürsin hayranları açısından Ya Çok Seversen dizisi kariyerinde bir etkisi bulunmayan, sıradan yapımlardan birisi konumunda. Çünkü oyuncudan beklentiler çok yüksek.

Dünyanın birçok ülkesinde çok geniş bir hayran kitlesi bulunan, sosyal medyayı kısa sürede etkisi altına alıp, geniş kitleleri hareketlendirebilen bir oyuncu açısından yer alacağı projelerin izleyicileri daha çok ekrana çekmesi ve geniş kitleleri peşinden sürüklemesi gerekiyor.

Birçok dizi hayranı Kerem Bürsin’in bundan sonraki seçimlerinde çok daha dikkatli olmasını, farklı roller ve hikayeler ile yeteneklerini daha iyi sergileyebileceği projeleri kabul etmesi gerektiğine inanıyor.

Cumartesi akşamı final bölümü yayınlanacak olan Ya Çok Seversen dizisi için ortaya konulan tanıtım süreçlerinin başarısını da ortaya koymadan geçmemek lazım. Gerçekten da hem Kanal D hem de Ay Yapım dizinin tanıtımı ve genel izleyici kitlesini etkileme bakımından çok önemli çalışmalar yaptı. Ancak bu durum hikayenin zayıflığını gidermeye yetmedi.