Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan’ın meydan okuması kendisine!

Hafsanur Sancaktutan’ın meydan okuması kendisine!

tarafından ker_def

Ya Çok Seversen isimli Kanal D dizisinde kadın başrol olarak yer alan Hafsanur Sancaktutan, son yıllarda ünlenen bir isim oldu. Bu durumda popülerliğinin artması ve dolayısı ile basında daha çok görünmesine neden oldu. Sosyal medyada da çok konuşulan isimlerden birisi haline gelen oyuncu, egosunun hiç olmadığını söyledi.

Ünlü oyuncu, ego yapmayı istediğini ama bunu yapamadığını açık yüreklilikle ifade etti. İşinde hırslı olduğunu ama kimse ile yarışmadığını da anlatan oyuncu, “Onu bunu geçeyim, ondan önde olayım gibi bir hırs değil ama… Benim meydan okumam kendime. En iyisini yapmak için sürekli kendimle yarış halindeyim” şeklinde konuştu.

Kerem Bürsin ile birlikte aynı dizinin başrolünde yer almak Hafsanur Sancaktutan’ın sosyal medyada daha da fazla görünür olmasına yol açtı. Kendisi hakkında çıkan iddialar ya da yanlış anlaşılmalara fazla takılmadığından bahseden oyuncu, “Beni bilen biliyor diyorum ve çok da takılmıyorum” dedi.

İnsanın isteyince her şeyi yapabileceğinden bahseden Sancaktutan, parasının olmadığı ve oyuncu olmak için çıktığı yolda yaşadığı zorlukları şu anda düşündükçe kendisi ile gururlandığını da ifade etti.