Ana sayfa Dizi Haberleri Haftalar geçiyor ama Yargı dizisi kendi gücünden hiçbir şey kaybetmiyor!

Haftalar geçiyor ama Yargı dizisi kendi gücünden hiçbir şey kaybetmiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında pazar akşamları izleyicilerle buluşan Yargı dizisinde haftalar geçmesine rağmen Yargı dizisinin dimdik ayakta duruyor olması dikkatlerden kaçmıyor. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 54 bölümü geride kaldı. Ancak izleyiciler sanki ilk günkü kadar heyecanlı ve meraklı. İşte bu gerçekliğin gösterdiği tek bir şey var, senaryo her şeydir…

Evet, bir dizinin senaryosu ne kadar etkileyici, sürükleyici, heyecanlandırıcı ve merak unsurlarını öne çıkartıyor ise, işte o dizi için “çok başarılı” yakıştırması yapılabilir. Yargı dizisi de çok başarılı bir yapım olma halini her hafta elde ettiği reytinglerle sürdürüyor.

Dizinin hikayesi yayınlanmadan 2 yıl önce ortaya çıkmış ama süreç içinde senarist Sema Ergenekon tarafından birçok değişiklik yapılarak, son halini almıştı. Hatta dizi başlamadan bir sezon önce de gündeme gelmiş ama tam hazır olmadığı için çekimler başlatılmamıştı.

İkinci sezonu devam eden ve böyle giderse bir kaç sezon daha ekranda kalmasına kesin gözüyle baktığımız Yargı dizisinde, senarist Sema Ergenekon hem merak unsurunu hem de izleyicilerin beklentilerini çok iyi bir şekilde karşılıyor. Dizinin hikayesi hem izleyicileri sürüklüyor hem de farklı duyguları aynı anda yaşamalarını sağlıyor.

Haftalar geçiyor ama Yargı dizisi kendi gücünden hiçbir şey kaybetmiyor! 7

Tabii ki dizinin en önemli başarı faktörü ise senaryoda bir sonraki bölümde ne olacağını kimsenin bilememesi. Hatta tahmin etmek bile çok zor. Oyuncular da bu hissi yaşıyor ve her röportajlarında senaryodaki sürprizlere kendilerinin de şaşırdığını açıklıyor.

İşte bu durum da Pazar akşamları Teşkilat ile yarış yapan Yargı dizisinin AB ve ABC1 gruplarında sürekli gün birincisi olmasını sağlıyor. Tüm kişilerde ise zaman zaman birinci, bazen ikinci olan Yargı dizisi için işlerin yolunda gittiğini söyleyebiliriz.