Ana sayfa Dizi Haberleri Haftalarca beklettiler ama Benim Adım Melek’te senarist insafa geldi!

Haftalarca beklettiler ama Benim Adım Melek’te senarist insafa geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisinde, 41. bölüm izleyiciler tarafından unutulmaz olacak. Nehir Erdoğan ve Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi çok güzel ilerliyor… İkinci sezonda reytingler tam da istenilen seviyede olmasa bile, hikaye izleyicilerin beklentilerini karşılıyor.

Dizinin senaryo grubu da sonunda insafa geldi. İkinci sezon ile birlikte Melek’in mutlu anlarını da izleyicilere göstermeye başladılar. Halil ile Melek arasındaki aşkın doruğa çıkacağı bölüm ise 25 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak. 41. yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı. İzleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor.

Halil, yılların acısını çıkartır gibi duygulara dokunan bir evlenme teklifi yapacak. Melek, ne diyeceğini bilemeyecek ama gözlerindeki ışık her şeyi anlatmaya yetiyor zaten…

TRT1 ekranlarının sevilen dizisinde izleyiciler de bu mutluluk anlarını sabırsızlıkla bekliyordu. Haftalardır sosyal medyada bu anın hayalini kurduklarını belirten dizi hayranlarının isteği gerçekleşiyor. Teklifin sadeliği de dikkat çekti. Bir izleyici, “Halil’in sevgisi gibi evlenme teklifi de klişelerden uzak olmuş. Dört gözle yeni bölümü bekliyorum” diye yorum bıraktı.

Sosyal medyada bir izleyici, “Halil ile Melek’in aşkları için mücadeleleri asıl şimdi başlıyor” diyerek de ilerleyen bölümlerin kolay olmayacağını da hatırlatıyor.