Ana sayfa Dizi Haberleri Haftalardır gündem konusu olan Hande Erçel ve Can Yaman partnerliğinde son durum ne?

Haftalardır gündem konusu olan Hande Erçel ve Can Yaman partnerliğinde son durum ne?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Can Yaman son dönemde Türkiye’nin en yıldız isimlerinden ikisi. Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da milyonlarca hayrana sahip her iki oyuncunun bir süredir Disney Plus dizisi El Turco’da başrolü paylaşacağı söyleniyor. Ancak hala resmi açıklama gelmedi. Peki bu partnerlikte son durum ne?

Hem Can Yaman hem de Hande Erçel bir süre önce Disney Plus ile yaptıkları anlaşmayla gündeme gelmiş. Kısa süre sonra Can Yaman’ın rol alacağı Disney Plus projesi belli oldu. Buna göre Can Yaman, Ay Yapım tarafından çekilecek El Turco dizisinde başrol oynayacaktı.

Bir süre sonra ortaya çıkan iddiaya göre ise Hande Erçel’e El Turco’da başrol oynamak için teklif gitti. Ancak Hande Erçel’in teklife verdiği yanıt bir türlü açıklanmadı. İddialara göre Hande Erçel’in Can Yaman gibi iddialı bir isimle başrolde oynamak konusunda çekinceleri vardı.

Haftalardır gündem konusu olan Hande Erçel ve Can Yaman partnerliğinde son durum ne? 6

Bu durum böyle sürerken Hande Erçel ve Can Yaman partnerliğinde yeni bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya göre Hande Erçel, kendisine Can Yaman’la aynı miktarda ücret verilirse teklife sıcak bakacağını söyledi. Bununla birlikte başka sorunlar da yaşanınca Can Yaman ve Hande Erçel’in partnerliği askıya alındı.

Hayranları büyük bir heyecanla bu iki yıldız ismin bir araya geleceği haberini bekliyor. Ancak eğer iddialar doğruysa bu beklenti boşa çıkacak. Bu arada Can Yaman, El Turco dizisinin çekimleri için Türkiye’ye geldi. Ancak hala başrol kadın oyuncuları belli olmadı. Osmanlı İmparatorluğu’nun Viyana Kuşatması sırasında yaşadıklarının anlatılacağı dizinin yabancı bir kadın başrol oyuncusu daha olacağı belirtiliyor.

Yönetmenliğini bugüne kadar Ezel, Babil, Karadayı gibi başarılı dizilere imzasını atan Uluç Bayraktar’ın üstleneceği dizide Can Yaman, Osmanlı akıncısı El Turco’yu canlandıracak. Dizi, II. Viyana Kuşatması sonrası İtalya’nın Moena köyüne yerleşmesini ve köyü derebeylere karşı özgürleştirmesini konu ediyor.