Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay’dan diziye duygusal veda!

Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay’dan diziye duygusal veda!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Ekranların en uzun soluklu dizisi Yasak Elma 13 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan bölümüyle sezon finali yaptı.

Fatih Aksoy’un patronu olduğu Med Yapım imzalı dizi, 5 sezondur ekranın en dikkat çeken dizileri arasında olmayı sürdürüyor. Sürekli yenilenen kadrosu ve şaşırtan hikayesiyle izleyenlerin çok sevdiği Yasak Elma dizisinin 6. sezonunun yayınlanacak olması izleyiciyi mutlu eden bir gelişme oldu.

Dizi sezon finaliyle de çok konuşuldu. 6. sezonda hangi oyuncuların diziye devam edeceği en başından beri merak edilirken. Sezon finalinde Berk Oktay, Eda Ece ve Şevval Sam’ın içinde olduğu arabanın kaza yaparak uçurumdan aşağı yuvarlanması merakı iyice artırdı.

Berk Oktay’ın diziden ayrılacağı çok önceden belli olmuştu. Oyuncu instagram hesabından yayınladığı veda paylaşımıyla da son noktayı koydu.

Yasak Elma'nın Çağatay'ı Berk Oktay'dan diziye duygusal veda! 7
Berk Oktay paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Dile kolay 60 blm. süren yolculuk… Öncelikle canım abim Fatih Aksoy’a, Med Yapım’a  yıllardır evim olan Fox TV.ye  bu sezonun Yasak Elma’nın en başarılı sezonu olmasının mimarları olan Yönetmenim Ece Erdek  ve Yönetmenim Elif Turgay’a. Kalemleriyle 5 sezondur Yasak Elmayı yaratıp, uçuran Senaristlerimiz Melis Civelek ve Zeynep Gür’e.

Sete her gittiğimde beni evimde hissettiren, sektörümüzün ve işlerimizin esas kahramanları, emekçileri tüm kamera arkası ve set ekibimize, Yol arkadaşlarım, tüm oyuncu arkadaşlarıma ve son olarak da beni yıllardır evlerine davet edip, ağırlayan değerli seyircilerimize teşekkür ederim… Yeni hikayelerde buluşmak üzere.”

Yasak Elma’da iki başarılı sezon geçiren Berk Oktay’ın yeni dizisi de merak konusuydu. Yakışıklı oyuncu, diziden ayrılacağı kesinleştikten sonra birçok diziden teklif aldı.

Berk Oktay, NGM’nin ATV’de yayınlanacak olan Bir Küçük Günışığı adlı yeni dizisinin başrol oyuncusu oldu. Emre Kabakuşak’ın yöneteceği dizide Berk Oktay, Seray Kaya’nın partneri olacak.