Ana sayfa Dizi Haberleri Haftaya final yapacak olan Ramo dizisinde güzel bir son izleyiciyi bekliyor!

Haftaya final yapacak olan Ramo dizisinde güzel bir son izleyiciyi bekliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – BKM imzalı Ramo dizisinin final yapacağı geçtiğimiz hafta öğrenilmişti. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünde oynadıkları Show TV’nin dizisi, dün akşam 39. bölümüyle ekrana geldi. 43. bölümde final yapması planlanırken, 40. bölümde final kararı verilen dizi, gelecek hafta ekrana veda edecek.

Veda öncesinde aksiyonu yüksek ve heyecanlı bir bölümle ekrana geldi. Ramo’nun kimliğinin ortaya çıkması ile birlikte büyük patronlar biletini keserken, Şerif, Ramo’ya en büyük işkenceyi yaptı!

Ailesinin evi silahlı adamlar tarafından taranırken, Ramo da bir hücrede olanları izliyordu. Sibel ise Ramo’nun öldüğünü sanarak büyük bir yıkı yaşamaktaydı. Doğu aileyi kurtardı ama Şahin öldü. Daha sonra da Doğu yakalandı. Annesi oğlunu kurtarırken, kendisi Kaptan’a yakalandı ve öldürüldü.

Doğu, kaçmayı başardı ama yeniden Şerif’in eline düştü ve içinde bulunduğu araç bomba ile havaya uçuruldu. Nefeslerin tutulduğu bir bölüm sonrasında final bölümü de merakla bekleniyor. GÜnü Total’de 6. sırada bitiren dizi, AB’de ise 8. sıradaydı.

Haftaya final yapacak olan Ramo dizisinde güzel bir son izleyiciyi bekliyor! 7

Kanalın tartışmalı final kararına karşın, 39. bölüm #BüyükAcı etiketi ise Twitter Türkiye’de 3 saat 10 dakika boyunca TT listesinde kaldı.

Son bölüm merakla beklenirken gelen güzel bir haber ise Ramo’nun mutlu sonla biteceği oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği kulis bilgisine göre eğer bir değişiklik olmazsa, Ramo’nun mutlu sonla bitme ihtimali yüksek… İzleyip göreceğiz…