Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Kaya’nın neden geri döndüğü ortaya çıktı!

Yasak Elma dizisinde Kaya’nın neden geri döndüğü ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinde izleyiciye yine bir sürpriz yaşatılıyor. Bu kez hemen herkesin sevinçle karşıladığı bir sürpriz bu! Zira diziyi izleyenlerin gidişinden en çok hüzün duyduğu isim geri dönüyor! Barış Kılıç, yani Kaya, geri geliyor!

Diziden pek çok ayrılıklar yaşandı. Özellikle 85. bölümde Halit Argun karakterinin ölmesiyle birlikte başrollerden biri olan Talat Bulut ile birlikte 5 karakter daha diziye veda etmişti.

Yasak Elma’dan gidenler arasında izleyicinin ayrılığına en çok üzüldüğü iki isim vardı, Kaya ve Kerim. Gökhan Alkan’ın hayat verdiği Kerim’in gidişi de izleyiciyi üzdü.

Birisi Yıldız’ın tamamlanmayan aşkı, diğeri Ender’in eksik kalan aşkıydı. Kerim döner mi bilinmez ama Kaya geri dönüyor! Sadece Kaya’nın döneceği söylentisi bile sosyal medyayı coşturdu.

Şimdi herkes Kaya’nın diziye yeniden nasıl dahil olacağını merakla bekliyor. Bu arada dizinin 106. bölüm tanıtımının yayınlanmasıyla birlikte bu soru da kısmen yanıtını bulmuş görünüyor!

Hasan Ali’nin boşanmak üzere mahkemeye verdiği Şahika, Ender’i şahit gösteriyor ama mahkemede işler değişiyor! Ender, Şahika aleyhine tanıklık yaparken, Hasan Ali ile evlenme planları yapıyor.

Yasak Elma dizisinde Kaya'nın neden geri döndüğü ortaya çıktı! 7

Şahika’nın ise bu planı bozmak için daha büyük bir planı var! Hezimete uğramak üzere olduğunu anlayan Şahika, aşk kartını oynayacak! Telefonda bir kişiye “Sana ihtiyacım var” diyor. İşte bu kişinin Kaya olduğu ise çoktan anlaşıldı!

Kaya, kardeşi Şahika’nın ricası ile geri dönecek. Hasan Ali ile evlenmek üzere olan Ender’in bu durumda ne yapacağı ise merak konusu! Hayatının aşkı ve oğlunun babası Kaya’yı görünce bakalım Ender’in fikirleri de planları da değişecek mi? İki aşık kaldığı yerden devam mı edecek, bu kez hasım mı olacaklar? İzleyip göreceğiz…

İşte 106. bölüm tanıtımı: