Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hakan Boyav yine imzasını atıyor! Teşkilat dizisinin sert adamı şimdi kılıbık oldu!

Hakan Boyav yine imzasını atıyor! Teşkilat dizisinin sert adamı şimdi kılıbık oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Hakan Boyav, TRT1 ekranlarında yayınlanan dizilerde birbirinden farklı karakterler ile son yıllara adeta damgasını vurdu. 5 sezon süren Payitaht Abdülhamid dizisinde Mahmut Paşa karakterini canlandıran oyuncu, uzun süre bu rolüyle çok konuşulmuştu.

Ardından atv’deki Maraşlı dizisinde Hurdacı karakterini canlandıran oyuncu, yine herkesi çok şaşırtan bir karakter ile ekrana döndü. Ardından ise Teşkilat dizisindeki Tövbekar karakteri ile göz dolduran Hakan Boyav, farklı karakterleri ne kadar başarıyla canlandırdığını bir kez daha gösterdi.

Teşkilat’taki rolünün bitmesinden sonra Balkan Ninnisi isimli yeni diziyle bir kez daha TRT1 ekranlarına dönen oyuncu, bu sefer de Dainel karakterini canlandırıyor. Etkileyici ve eğlenceli hikayesiyle dikkat çeken Balkan Ninnisi dizisinde Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad ile birlikte başrolde yer alan isimlerden birisi de Hakan Boyav…

Hakan Boyav yine imzasını atıyor! Teşkilat dizisinin sert adamı şimdi kılıbık oldu! 8

Dizide, sert, otoriter Elena (Suzan Akbelge)’nın kılıbık, sempatik eşi, iyi kalpli baba Daniel karakterinde izlediğimiz Hakan Boyav, yine çok değişik bir rolde.  Geçtiğimiz sezon Teşkilat dizisinde sert ve kahramanlığı ile öne çıkan Hurdacı karakterinden sonra bu sezon oyuncuyu ekranda gören hayranları şaşırdı.

Hakan Boyav, bu durumu şu sözlerle açıklıyor: “Değişik roller oynamayı seviyorum. Bu rol ile yine bambaşka bir dünyaya giriyorum. Seyircim de oyuncu olarak farklı rollerde beni izlemeyi seviyor. Balkan Ninnisi ile hep beraber yeni sulara yelken açtık. Umarım beğenilir.”

Antika tutkunu, hayalperest, sanatçı ruhlu olan, müzayedeleri kaçırmayan ve eski Osmanlı eserlerini çok seven Daniel’in eşine ve çocuklarına çok düşkün, hümanist ve iyimser bir karakter olduğunu belirten Hakan Boyav, yeni dizisi ve rolüyle ilgili şunları söyledi:

“Aslında dizideki her karakter ilginç bence…. Daniel de bunlardan biri. Teşkilat’ta sert ve kahraman bir karakter oynayıp hemen ardından Daniel gibi biraz kılıbık ve iyi yürekli bir baba rolünü oynamak epey bir ters köşe olacak. Dizimiz, Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey ve Merih Öztürk’ün başrollerini oynadığı bir Balkan aşkı hikayesi, biz de çeşitli rollerle onların hikayesini zenginleştirmeye çalışacağız.”

Hakan Boyav yine imzasını atıyor! Teşkilat dizisinin sert adamı şimdi kılıbık oldu! 9

Makedonya’ya ve Üsküp’e ilk kez geldiğini, burada çalışırken bir yandan da Balkan hayatını ve insanlarını tanımanın keyifli bir deneyim olacağını ifade eden Boyav, “Dizide en çok zorlandığım konu Üsküp lehçesi. Benim lehçem çok iyidir ama Üsküp lehçesi zor bir lehçe. Çok çalışıyoruz. Bu konuda bir oyuncu olarak rolün beni zorlamasını da seviyorum.” dedi.